Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Νέες επιτυχίες των αθλητών του Σπάρτακου Ιωαννίνων

Νέες επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου στα διάφορα πρωταθλήματα.
 
Συγκεκριμένα:
1. ΄Αρση βαρών
Διεξήχθη στην Αθήνα το πρωτάθλημα επιλέκτων αθλητών και αθλητριών.Oι αθλήτριες και οι αθλητές που έλαβαν μέρος διακρίθηκαν για μια ακόμη φορά. Συγκεκριμένα: στην κατηγ. των 53 κ. η Καραγεώργη Σταυρούλα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, στην κατηγ. 58 κ. η Αγγέλη Σοφία το χρυσό μετ., στην κατηγ. 48 κ. η Πολυχρονιάδη Χριστίνα το χάλκινο μετ. και στην κατηγ. + 75 κ. η Διαμάντη Βασιλική το χάλκινο μετ. ο Αυδόκης Κων/νος στην κατηγ. 85 κ. το ασημένιο μετ. και ο Γεωργούλης Δημήτριος στην κατηγ. των 69 κ. κατέλαβε την 5η θέση

2. Πάλη
Διεξήχθη στη Λάρισα στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2011, η Β΄ φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης εφήβων και παίδων. Στα 76 κιλά παίδων ελληνορωμαϊκής πάλης ο Παύλος Μπόλλας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, στα 58 κιλά ελληνορωμαϊκης παίδων ο Γεώργιος Κατσιούρας το χάλκινο μετάλλιο και στα 58 κ. ελευθέρας πάλης παίδων ο Χαράλαμπος Μπέτσης το χάλκινο μετάλλιο. Οι τρείς αυτοί αθλητές προκρίθηκαν στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων ελληνορωμαϊκης και ελευθέρας πάλης, στην οποία τελική φάση λαμβάνουν μέρος οι οκτώ καλύτεροι αθλητές που προκρίνονται από τις τρείς φάσεις των πανελλήνιων πρωταθλημάτων. Επίσης στους αγώνες έλαβαν μέρος οι αθλητές Παππάς Κων/νος στα 84 κ. ελληνορωμ. εφήβων ( 4η θέση ) και Σίμος Λάζαρος στα 96 κ. εφήβων ελλην. ( 10η θέση ).

3. Τζούντο
Στο διεθνές τουρνουά τζούντο που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη η αθλήτρια Στεφανία Πάνου στα – 57 κιλά νεανίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.Και οι επιτυχίες συνεχίζονται, παρά τη συνεχιζόμενη αδιαφορία για το σύλλογο από την ΓΓΑ και τους τοπικούς φορείς, οι οποίοι για άλλα ζητήματα ( όπως π.χ. για την τιμωρία της έδρας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ) δείχνουν το ανάλογο ενδιαφέρον, με τις όποιες κινήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...