Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Σαμπάνιες, μπουγέλα και... πετσετοπόλεμος στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα στην Ευρώπη που εξασφαλίζει το πρωτάθλημα στην τρέχουσα σεζόν και οι παίκτες του το γιόρτασαν με το παραπάνω. Αφού γνώρισαν την αποθέωση από τους 20.000 οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο, οι «ερυθρόλευκοι» μετέφεραν το πάρτι στα αποδυτήρια, όπου τους περίμεναν σαμπάνιες.
Ένας ένας οι φελλοί "απογειώνονταν" και το ντους με τη σαμπάνια άρχισε. Μπουγέλο, τραγούδια και ένας πρωτότυπος... πετσετοπόλεμος, συνέθεσαν το γιορτινό κλίμα στα αποδυτήρια. Μόλις έκανε την εμφάνισή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που συναντήθηκε για λίγα λεπτά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι παίκτες του τον σήκωσαν στα χέρια, ενώ με πολλή προσπάθεια (και αγωνία στα μάτια) γλίτωσε το μπουγέλωμα, αφού εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του ότι -σε αντίθεση με εκείνος- θα φοράει το ίδιο κοστούμι μέχρι να γυρίσει σπίτι του...

Λίγα λεπτά αργότερα, τα αποδυτήρια επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια και τόνισε ότι είναι περήφανος που έχει αυτούς τους παίκτες στην ομάδα του.

Αποθέωση στου Ρέντη

Το... δεύτερο ημίχρονο της αποθέωσης γνώρισαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού. Περίπου 400 οπαδοί περίμεναν το πούλμαν για να γιορτάσουν μαζί με τους παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν αυτόγραφα, κάποιοι μάλιστα χάρισαν τις φανέλες που φορούσαν στο παιχνίδι και αργότερα αποχώρησαν με τα αυτοκίνητά τους.

Ο Βαλβέρδε

Το δεύτερο πρωτάθλημά του με τον Ολυμπιακό κατέκτησε και μαθηματικά πια ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός προπονητής ήταν πανευτυχής στη συνέντευξη Τύπου και αφού συνεχάρη τους παίκτες τους πρόσθεσε: "Ήταν πολύ σημαντικό για μας από πολλές πλευρές. Πετύχαμε ένα σπουδαίο σκορ. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ προερχόταν από σημαντικό ματς (με ΠΑΟΚ) και εμείς είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε και να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Από την στιγμή που πετύχαμε τα δύο πρώτα γκολ, ήταν πολύ δύσκολο για την ΑΕΚ να αντιδράσει. Δεν διαφέρει η σημερινή εμφάνιση από άλλα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Σήμερα βάλαμε πολλά γκολ αλλά πάντα προσπαθούμε και η εικόνα μας σήμερα είναι αυτή που ήταν συνήθως στα εντός έδρας παιχνίδια. Εμείς πάντα θέλουμε να παίζουμε καλά και η απόδοσή μας δεν εξαρτάται από το τι λέει ο κόσμος. Εξάλλου, ο κόσμος πάντα θα λέει ότι και να γίνει. Είμαστε πρωταθλητές με την αξία μας".

Ράφικ Τζιμπούρ: "Είμαι πολύ περήφανος που κερδίσαμε σήμερα και επάξια είμαστε πρωταθλητές. Καταφέραμε μάλιστα να πετύχουμε και πολύ μεγάλο σκορ. Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και να πάρω κι άλλους τίτλους. Νιώθω καλά εδώ αλλά θα πρέπει να μιλήσω και με την διοίκηση. Σήμερα πέτυχα δύο γκολ κόντρα σε μία ομάδα με την οποία έχω ζήσει ωραίες στιγμές. Όμως, άφησα τα συναισθήματά μου στα αποδυτήρια. Δεσμεύτηκα όταν ήρθα στον πρόεδρο ότι θα τα δώσω όλα και ελπίζω να το έκανα. Η αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού με ανέβασε".

Αριέλ Ιμπαγάσα: "Πάντα είναι ωραία όταν κατακτάς τρόπαια. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από την στιγμή που είναι ευχαριστημένη και η ομάδα μαζί μου και έχω συμβόλαιο, θα συνεχίσω εδώ".

Γιάννης Φετφατζίδης: "Μεγάλο ρόλο έπαιξε η γενικότερη εικόνα του Ολυμπιακού. Η ποιότητα της ομάδας ήταν αυτή που μας έδωσε το πρωτάθλημα".
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...