Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Δεύτερη νίκη με τον Τσιώλη στον πάγκο ο Άρης

Το «δύο στα δύο» έκανε ο Άρης με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του, καθώς επικράτησε με 3-1 του Πανσερραϊκού, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Πάρκερ στο 3’. Μπομπαντίγια (15’), Καστίγιο (38’) και Νέτο (42’) τα γκολ των νικητών, που εξακολουθούν να ελπίζουν για τα πλέι οφ. Οι Σερραίοι και μαθηματικά τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Β' Εθνική.
 

Στους δύο βαθμούς μείωσε τη διαφορά του από την Καβάλα ο Άρης και πλέον τα πλέι οφ έρχονται ξανά πολύ κοντά. Ο Σάκης Τσιώλης έκανε ονειρικό ξεκίνημα στον πάγκο της νέας ομάδας του, καθώς με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και το σημαντικότερο, με ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, βάζει από νωρίς τη σφραγίδα του. 
 
Μπορεί το γκολ του Νοτιοαφρικανού Μπερνάρντ Πάρκερ στο 3ο λεπτό, που ήταν και το πρώτο του στο πρωτάθλημα, να «πάγωσε» ακόμα περισσότερο το άδειο λόγω της τιμωρίας του Άρη «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο γρήγορα οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό και με πρωταγωνιστές τους Κόκε και Καστίγιο έφτασαν στην ανατροπή πριν από το τέλος του ημιχρόνου.
 
Ο Αργεντινός Ραούλ Μπομπαντίγια στο 15’ ισοφάρισε με το δεύτερό του γκολ στο πρωτάθλημα, ο Νέρι Καστίγιο σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική για να κάνει το 2-1 και ο πρώτος σκόρερ του φετινού Άρη, ο Βραζιλιάνος Ντάρσι Νέτο διαμόρφωσε το 3-1 στο 42’, πετυχαίνοντας το 6ο τέρμα στη Σούπερ Λίγκα.
 
Ο Πανσερραϊκός αποχαιρέτησε και μαθηματικά το όνειρο της παραμονής.

Το φιλμ του αγώνα:

3’ ΓΚΟΛ (0-1): Πολύ ωραία ενέργεια του Πάρκερ που νίκησε τον Χουάνμα και έδωσε προβάδισμα στον Πανσερραϊκό.
6’ Ο Κόκε έδωσε στον Καστίγιο, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.
11’ Σουτ του Νέτο άουτ.
15’ ΓΚΟΛ (1-1): Ωραία ατομική προσπάθεια από τον Μπομπαντίγια, που ξέφυγε και έκανε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντεζ.
17’ Ο Ντελέ βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον Χουάνμα.
21’ Ο Νέτο εκτέλεσε το φάουλ, ο Κόκε έκανε την προβολή, αλλά ο Φερνάντεζ έδιωξε την μπάλα.
31’ Η μπάλα βρέθηκε στον Καστίγιο έπειτα από τη σέντρα του Μίσελ, αλλά το σουτ του Ουρουγουανού ήταν άστοχο.
38 ΓΚΟΛ (2-1): Ο Κόκε έκανε ωραία προσπάθεια, ξεπέρασε και τον Παπάζογλου και έδωσε έτοιμο γκολ στον Καστίγιο, που έκανε το 2-1.
42’ ΓΚΟΛ (3-1): Πολύ όμορφο γκολ από τον Νέτο, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε εξαιρετικά τον Φερνάντεζ.
56’ Καλή ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό, αλλά το σουτ του Σουμπίνιο ήταν άστοχο.
63’ ΔΟΚΑΡΙ: Ο Κόκε βρήκε τον Σακάτα, εκείνος έκανε τη σέντρα και ο Καστίγιο με σουτ στην κίνηση «σημάδεψε» το δοκάρι.
83’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό, αλλά ο Νταλέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουάνμα.

ΣΚΟΡΕΡ: 15' Μπομπαντίγια, 38' Καστίγιο, 42' Νέτο - 3' Πάρκερ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καστίγιο

ΑΡΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Γκιάρο, Τόχα (60’ Σαχάτα), Φατί, Καζναφέρης, Καστίγιο (70’ Μενδρινός), Κόκε, Μπομπαντίγια (27’ Πορτίγια)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Φερνάντεζ, Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Κις (73’ Μουσικάκης), Κάστρο (60’ Σίντιτς), Πάρκερ, Γεωργιάδης, Σουμπίνιο (65’ Παπαδόπουλος), Νταλέ

Είπαν:



Σάκης Τσιώλης: «Θα σταθώ σε δύο σημαντικά γεγονότα. Το πρώτο έχει να κάνει με τους τρεις βαθμούς που μας κάνουν να «ξεκολλάμε» από τη δύσκολη βαθμολογική θέση και το δεύτερο ότι η ομάδα αντέδρασε έτσι όπως πρέπει. Έπαιξε συνδυαστικά και γρήγορα όπως ξέρει να παίζει κι έτσι κατάφερε να κοντρολάρει το παιχνίδι. Χάσαμε λίγο τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως θεωρώ ότι η νίκη του Άρη είναι δίκαιη και καθαρή. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε την επίθεση για να μπορέσουμε να τελειώσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο τέλος. Ο Άρης δεν δικαιολογείται να παίζει κλεφτοπόλεμο και κυρίως μέσα στο Χαριλάου, Πρέπει να εκφράζεται μέσα από την επιθετικότητα και για να μπορέσει να γίνει αυτό θα πρέπει οι οι τρεις χαφ πίσω από την επίθεση, αν υποτεθεί ότι παίζουμε σε ένα 4-2-3-1, να παίζουν σε πρώτο χρόνο.
 
Σήμερα βρισκόμαστε σε μία βαθμολογική θέση από την οποία μπορούμε να «βλέπουμε» πλέι οφ κι αυτό είναι το σημαντικό, γιατί μια ομάδα σαν τον Άρη πρέπει πάντα να βρίσκεται στα πλέι οφ και δεν το λέω αυτό επειδή είμαι εγώ προπονητής, αλλά επειδή αυτή είναι η γνώμη μου. Αν δούμε που ήμασταν και που είμαστε τώρα θα πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ομάδες που είναι πιο πάνω από μας. Μία από αυτές είναι και ο Βόλος, μια ομάδα η οποία ήταν έκπληξη για τη φετινή χρονιά καθώς  έχει δείξει πολύ καλή εικόνα, έχει μαχητικότητα σαν σύνολο και νομίζω θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός ως το τέλος».
 
Παύλος Δημητρίου: «Πιστεύω ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι πετυχαίνοντας και το γκολ, αλλά απ’ ότι φάνηκε δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το 1-0 και χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα ο Άρης βοηθήσαμε ώστε να πετύχει τρία γκολ σε 15 λεπτά τα οποία ήταν πολύ άσχημα για μας καταφέρνοντας να κάνει το σκορ από 0-1 σε 3-1. Στο δεύτερο ημίχρονο και ο Άρης δεν ανέβασε ρυθμούς, διατήρησε κυρίως την μπάλα και πέτυχε μια εύκολη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό, την στιγμή που η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η επόμενη μέρα είναι ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Κοιτάμε να δούμε ποιοι μπορούν να βοηθήσουν τον Πανσερραϊκό για τη νέα χρονιά και από 'κει και πέρα να επιλέξουμε κυρίως Έλληνες ποδοσφαιριστές για να επανδρώσουμε την ομάδα». enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...