Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Επεισόδια σημάδεψαν για άλλη μια φορά το ποδόσφαιρο και στη Κύπρο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Λευκωσία: Επεισόδια για ακόμα μία αγωνιστική στο ποδόσφαιρο είχαμε το Σάββατο. Συγκεκριμένα σημειώθηκαν επεισόδια μετά τη συνάντηση Απόλλωνα - Ομόνοιας, ενώ νωρίτερα και πριν τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ, άγνωστος επιτέθηκε σε αξιωματικό της Αστυνομίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:45 του Σαββάτου, περίπου 100 άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα και πέτρες, προσέγγισαν πεζά, υποστατικό που στεγάζει τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της Ομόνοιας στη Λεμεσό.

Κατά την επίθεση τους, σύμφωνα με την Αστυνομία, θρυμμάτισαν τρείς υαλοπίνακες και προκάλεσαν ελαφρές ζημιές στον εξοπλισμό του υποστατικού. Εκείνη την ώρα εντός του υποστατικού βρίσκονταν 50 περίπου άτομα, τα οποία δεν τραυματίστηκαν. Προκλήθηκαν επίσης εκτεταμένες ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από το υποστατικό.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου προέβησαν σε εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Νωρίτερα, γύρω στις 15:15 και πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ στο στάδιο Γ.Σ.Π., άγνωστο πρόσωπο οπαδός της μίας ομάδας ενώ κατευθυνόταν προς την κερκίδα της αντίπαλης ομάδας επιτέθηκε με γροθιές εναντίον Αξιωματικού της Αστυνομίας, ο οποίος προσπάθησε να τον σταματήσει και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο αξιωματικός της Αστυνομίας, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ράγισμα αγκώνα, μώλωπες στο πρόσωπο, καθώς και εκδορές και τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...