Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Καζάζης: Έχουμε ηττηθεί από τη βία

Την ήττα του αθλητισμού από τη βία παραδέχθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, Στέλιος Καζάζης, σε συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη παρουσία μόνο μαθητών.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, Στέλιος Καζάζης.
Ο έμπειρος τεχνικός έριξε τις ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση στην πολιτεία και στην ατολμία της, ενώ στο αρνήθηκε να φωτογραφηθεί, δηλώνοντας πως δεν θέλει να είναι μέρος αυτού του παιχνιδιού.
«Δυστυχώς λέμε πάλι τα ίδια και τα ίδια. Για ποιόν λόγο γίνεται η συνέντευξη Τύπου; Για να δώσουμε ενότητα, που εμείς την έχουμε μεταξύ μας. Εγώ όμως, έχω δυσκολία να γίνω μέρος αυτού του κοινωνικού παιχνιδιού. Δεν ανέχομαι η εκάστοτε πολιτική ηγεσία να προστατεύει όσους κάνουν έκτροπα, να συνομιλεί μαζί τους και να μην εφαρμόζει τους νόμους, όσο ψηλά ή όσο χαμηλά βρίσκονται. Το ότι αύριο θα είναι μόνο μαθητές, είναι ομολογία ότι έχουμε ηττηθεί από τη βία», σχολίασε.
Μαζί του συμφώνησε και ο συνάδελφός του προπονητής του Ολυμπιακούς, Γιάννης Καλμαζίδης.
«Είναι όμως, τραγικό να αναγκαζόμαστε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο να παίζουμε δηλαδή απαγορεύοντας σε κάποιους να έρθουν γιατί υπάρχει βία. Δεν θα έπρεπε να ήταν έτσι. Ελπίζω στο μέλλον να μην χρειάζεται κάποιος να αποφασίζει για εμάς».
Την ομοσπονδία του βόλεϊ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός της, Γιάννης Στουραΐτης, ο οποίος υποστήριξε πως πηγή του κακού είναι το ποδόσφαιρο και πως στο άθλημα που υπηρετεί τα προβλήματα μπορούν να αποφευχθούν.
«Το δικαίωμα του πολίτη να βλέπει την ομάδα του είναι αναφαίρετο. Τώρα είχαμε παρέμβαση του κράτους γιατί πυροδοτήθηκε βεντέτα από το ποδόσφαιρο και η πολιτική ηγεσία φοβήθηκε ότι θα έχουν αντανάκλαση σε μπάσκετ και βόλεϊ. Εμείς στο βόλεϊ δεν είχαμε προβλήματα φέτος. Και το λυπηρό γεγονός στην Παιανία, δεν είχε καμία σχέση με το βόλεϊ. Υπήρξε νεκρός και την πλήρωσε το βόλεϊ. Και για μένα δεν έπρεπε να ματαιωθεί το παιχνίδι τότε, γιατί σήμαινε ήττα του βόλεϊ και όλων όσοι είναι ενάντια στη βία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...