Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Κορυφαίος ο Μιραλάς!

Εκτενές αφιέρωμα της ιστοσελίδας «greeksoccer.com», χαρακτηρίζει τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, κορυφαία μεταγραφή των «ερυθρόλευκων» για την περυσινή περίοδο. «Κοντά» του οι Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Τζιμπούρ.

Μία ακόμη διάκριση για τον Κέβιν Μιραλάς και τον Ολυμπιακό κατ΄ επέκταση, προέρχεται από αφιέρωμα της ιστοσελίδας greeksoccer.com σχετικά με τις τοπ μεταγραφές της σεζόν, που ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα και έφερε ξανά τον Ολυμπιακό σε θέση… ισχύος.

Ο διεθνής Βέλγος παικταράς και πώτος σκόρερ του Ολυμπιακού βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας, για τον οποίο το σχετικό αποθεωτικό κομμάτι ανέφερε: «Βοήθησε τα μέγιστα στην επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή του πρωταθλήματος. Με την απόδοσή του κέρδισε την εμπιστοσύνη της ομάδας του και την παραμονή του (ως μόνιμος) στον Πειραιά, για τη νέα σεζόν».

Μαζί με τον 24χρονο «Κόκκινο Διάβολο» στη λίστα του αφιερώματος ήταν και οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Νταβίντ Φουστέρ και Ράφικ Τζιμπούρ, οι οποίοι διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στην επιστροφή του Θρύλου στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...