Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Τράκαρε λόγω υπερβολικής ταχύτητας ο David Beckham

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο διάσημος ποδοσφαιριστής David Beckham με το αυτοκίνητό του σε έναν από τους αυτοκινητόδρομους του Λος Άντζελες. Είχε μάλιστα στο όχημα και τον 12χρονο γιο του.

Συγκεκριμένα  έπεσε σε ένα Mitsubishi, το οποίο σταμάτησε απότομα εξαιτίας μία βλάβης, καθυστερώντας τα αυτοκίνητα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Δεν πρόλαβε να σταματήσει την τεράστια μαύρη Cadillac που οδηγούσε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μπροστινό όχημα.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του δεν έπαθε τίποτα ούτε αυτός ούτε ο μικρός συνοδηγός του. Ο άλλος οδηγός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος για του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το τεράστιο σοκ του γνωστού ποδοσφαιριστή διαδέχθηκαν οι μαρτυρίες των υπολοίπων οδηγών, οι οποίοι κατέθεσαν στοιχεία στην αστυνομία για τον τρόπο οδήγησης του Beckham.

Όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για τη μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Οδηγούσε επιθετικά, πριν τρακάρει με το άλλο αυτοκίνητο.


Ένας οδηγός ισχυρίστηκε ότι ο διάσημος αστέρας της στρογγυλής θεάς έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και οδηγούσε επικίνδυνα για τον ίδιο αλλά και για τους υπόλοιπους οδηγούς. Έτερος μάρτυρας κατέθεσε ότι ο 36χρονος έτρεχε σίγουρα, παραβιάζοντας τις λωρίδες στο δρόμο σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της περιοχής. Ο Beckham δεν έχει ακόμα συλληφθεί ή κατηγορηθεί για κάποιο αδίκημα.
news247
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...