Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ποντάρουν στην "καταναλωτική τρέλα" των Αράβων για Σισέ!

Με την έλευση των Αράβων στα διοικητικά της Παρί Σεν Ζερμέν είναι δεδομένο πως θα πέσουν αρκετά χρήματα στο μεταγραφικό σχεδιασμό των Γάλλων...προκειμένου να ενισχυθούν. Σε αυτό το πλαίσιο τα ΜΜΕ της Γαλλιάς αρχίζουν να βγάζουν ονόματα που ενδιαφέρουν ή μπορεί να ενδιαφέρουν την ομάδα του Παρισιου. Μέσα σε αυτά βρίσκεται και ο Τζιμπρίλ Σισέ!

Ο σταρ του Παναθηναϊκού έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους "πράσινους", όμως έχει δηλώσει και ο ίδιος πως θα προτιμούσε να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα.

Από την πλευρά της διοίκησης ο Δημήτρης Γόντικας έχει τονίσει πως στόχος είναι να μείνει ο Σισέ στον σύλλογο, ωστόσο τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν άρδην. Με την έλλειψη χρημάτων που υπάρχει λόγω της απραξίας των μετόχων και την άρνησης να συνεισφέρουν οικονομικά και την συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να μην είναι εξασφαλισμένη, πιθανή πώληση του Γάλλου θα μπορούσε να αποτελέσει μεγάλη "ανάσα" για τα ταμεία.

Αυτό σκέφτονται στο "τριφύλλι" που γνωρίζουν καλά την καταναλωτική τρέλα των Αράβων τις πρώτες σεζόν που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. "Αν μας δώσουν 14 εκατομμύρια που είναι η ρήτρα του Σισέ γιατί όχι;" λένε.

Με 14 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία οι μεταγραφές θα γίνουν ευκολότερες και με καλύτερη ποιότητα, άλλες πωλήσεις παικτών όπως οι Λέτο και Νίνης θα αποφευχθούν και οι "πράσινοι" θα στηριχθούν σε ένα ρόστερ καλών παικτών και όχι σε ένα ρόστερ με..."μέτριους" που θα πλαισιώνουν τον Σισέ. Σε αυτό συνυπολογίζεται και η επιθυμία του Σισέ να παίξει σε top πρωτάθλημα και όχι σε Ρωσία και λοιπές χώρες.

Αν λοιπόν φτάσει τέτοια πρόταση στα γραφεία του Παναθηναϊκού τότε και οι δύο πλευρές θα είναι ικανοποιημένες.
bala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...