Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Φέισα»

Σίγουροι για την μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα στον Θρύλο παρουσιάζονται τα σερβικά μέσα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο 23χρονος μέσος της πρωταθλήτριας Παρτιζάν υπέγραψε στους πρωταθλητές Ελλάδας!

Την σιγουριά τους για την μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα στον Ολυμπιακό εκφράζουν σερβικά ΜΜΕ! Οι Σέρβοι δημοσιογράφοι παρουσιάζονται σίγουροι για την σπουδαία μεταγραφή του 23χρονου μέσου της Παρτιζάν στους πρωταθλητές Ελλάδας και όπως μάλιστα υποστηρίζει η ιστοσελίδα Β92 ο νεαρός παίκτης υπέγραψε στον Θρύλο.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει πως «Η B92 πληροφορήθηκε πως ο Λιούμπομιρ Φέισα υπέγραψε πρόσφατα στον Ολυμπιακό και θα παίζει στην Ελλάδα».

Επίσης, γίνεται αναφορά στο ύψος των χρημάτων που κατέθεσε ο Ολυμπιακός στην πρωταθλήτρια Σερβίας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, τα οποία φτάνουν τα 2,5 εκατ. ευρώ. Τόσα δηλαδή, δόθηκαν στην Παρτιζάν, χωρίς να υπολογίζεται η ετήσια αμοιβή του Φέισα!

Από εκεί και πέρα, γίνεται λόγος για την καριέρα του Φέισα, λέγοντας πως η Παρτιζάν τον πήρε το 2008 από την Χάιντουκ Κούλα, παίζοντας στους πρωταθλητές Σερβίας 90 παιχνίδια συνολικά. Επίσης, στο κείμενο τονίζεται πως ο Φέισα ήταν ιδιαίτερα άτυχος για τον σοβαρό τραυματισμό του, αλλά και για το ταλέντο του που τον… οδήγησε στην εθνική Σερβίας!

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...