Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Βραβεύει (και) Έλληνες η UEFA

Στην απόφαση να διοργανώσει ειδική τελετή βράβευσης των παικτών που έχουν «πατήσει» τις 100 συμμετοχές με τις εθνικές τους ομάδες προέβη η UEFA και από την Ελλάδα θα τιμηθούν οι Ζαγοράκης, Καραγκούνης και Μπασινάς.

Μέσα σε όλα τα ζητήματα που συζήτησαν τα μέλη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χτες υπό την προεδρία του Μισέλ Πλατινί αποφασίστηκε να διοργανωθεί τους επόμενους μήνες ειδική τελετή βράβευσης των παικτών ανά τη Γηραιά Ήπειρο που έχουν καταφέρει να φτάσουν τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο της πατρίδας τους.

Μέσα σε αυτούς βρίσκονται και τρεις Έλληνες που ήταν στη «χρυσή» ομάδα του Euro 2004. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τις 120 συμμετοχές, ο Άγγελος Μπασινάς που σταμάτησε ακριβώς στις 100 και ο Γιώργος Καραγκούνης που συνεχίζει μέχρι και σήμερα ακάθεκτος έχοντας «πατήσει» τις 107 συμμετοχές με τη «γαλανόλευκη».

Εξάλλου, από εδώ και πέρα θα δίνονται ειδικά βραβεία (μετάλλιο και αναμνηστικό σήμα) σε όσους «κατοσταρίζουν», ενώ από την ελληνική ομάδα πέρα από τους τρεις… σωματοφύλακες υποψήφιος είναι και ο Κατσουράνης που υπολείπεται ακόμη 17 συμμετοχών για τις 100 και αν συνεχίσει και μετά το Euro 2012 είναι πιθανό να μπει στην «ελίτ» των εκλεκτών. Τέλος, στην Κύπρο, ο Γιάννης Οκκάς είναι ο μόνος που έχει πιάσει στο Νησί της Αφροδίτης τις εκατό συμμετοχές (102) και θα βραβευθεί επίσης.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...