Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Μίμης Δομάζος: Ξεφτιλιστήκαμε σαν ομάδα

Ξεφτιλιστήκαμε σαν ομάδα, δηλώνει σε συνέντευξή του στο leoforos.gr ο Μίμης Δομάζος για το χθεσινό θυελλώδες διοικητικό συμβούλιο στον Παναθηναϊκό, διαμηνύοντας πως δεν τον ενδιαφέρουν θέσεις και πόστα στην ομάδα. «Εμείς δεν θέλουμε γαλόνια τα πήραμε μέσα στο γήπεδο», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης:

Τι έγινε με το θέμα του τεχνικού διευθυντή στο χθεσινό ΔΣ;

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν συζητάνε τίποτα. Ξεφτιλιστήκαμε σαν ομάδα. Οι κύριοι που μίλαγαν με τον Βρύζα και όλα τα είχαν έτοιμα για να τον κλείσουν, έρχονται και μας λένε δεν δέχεται ο κύριος Bρύζας που στην εποχή μου παρακαλάγανε τέτοιοι άνθρωποι να έρθουν στον Παναθηναϊκό. Γι αυτό είπα ότι ξεφτίλισαν τον Παναθηναϊκό»

Πως βλέπετε τα πράγματα από εδώ και πέρα στον Παναθηναϊκό;

«Από εδώ και πέρα θα είναι δύσκολα τα πράγματα διότι δεν υπάρχουν λεφτά. Πρέπει να πουληθούν οι μεγάλοι παίκτες για να μπουν λεφτά στα ταμεία, παρότι δεν είμαι σύμφωνος. Δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός στην ομάδα. Δεν ξέρει κανείς ποιοι θα έρθουν, ποιος θα τους φέρει, ποιοι θα φύγουν».

Τι θα λέγατε αν σας πρότειναν κάποια θέση, ίσως αυτή του γενικού αρχηγού, μέσα στην ομάδα;

«Δεν μας ενδιαφέρουν οι θέσεις. Το μόνο που θέλουμε είναι να πάρουν τις γνώμες μας. Εμείς δεν θέλουμε γαλόνια τα πήραμε μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλουμε καρέκλες εμείς, έχουμε κερδίσει τον κόσμο μέσα στα γήπεδα. Ποιος από αυτούς έχει παίξει ποδόσφαιρο; Έχει παίξει κανένας; Εμείς έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Αυτοί με εκφράζουν όχι οι καρέκλες. Ούτε που τους ξέρω αυτούς. Και που κάθομαι μαζί τους είναι πάρα πολύ».
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...