Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακός: «Τελειώνει» ο Πάντελιτς...

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Μάρκο Πάντελιτς, αφού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ειδοποίησαν τους μάνατζερ του Σέρβου πως ο πελάτης του δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ψάχνει σύμφωνα με τον Πρωταθλητή ο Μάρκο Πάντελιτς, αφού όπως διεμήνυσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στους ατζέντηδες του Σέρβου άσου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει στα πλάνα της νέας σεζόν τον πολύπειρο επιθετικό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο Σέρβος «κανονιέρης» ίσως παραμείνει και την επόμενη χρονιά στον Πειραιά, μόνο όμως αν δεν βρεθεί σύλλογος που να κάνει πρόταση για την απόκτησή του.

Μέχρι στιγμής οι ατζέντηδες του 33χρονου άσου έχουν «ψαχτεί» σε Ευρώπη, Κατάρ και Σαουδική Αραβία, ευελπιστώντας πως θα βρεθεί αξιόλογη πρόταση για τον Σέρβο επιθετικό.

Παράλληλα και οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» αισιοδοξούν πως θα βρεθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου σύλλογος που θα θέλει να αποκτήσει τον Πάντελιτς, ώστε να απαλλαχθεί ο Ολυμπιακός από το «βαρύ» συμβόλαιο του «Φονιά».
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...