Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ώρα ο ΠΑΟΚ να επανέλθει στη δόξα του

PAOK SupportersImage via WikipediaΝα… εμφανίσουν ξανά την ομάδα που όλοι… φοβούνται κάλεσε εαυτόν και συμπαίκτες ο Ντιέγκο Αρίας στον ΠΑΟΚ!
Ο Κολομβιανός μέσος δεν συντάχθηκε με την άποψη πως ο «Δικέφαλος» περνάει αγωνιστική κρίση, παραδέχθηκε ωστόσο πως η ομάδα δεν βρίσκεται στο καλύτερο… φεγγάρι της.
Εξήγησε ότι οι ίδιοι είναι περισσότερο λυπημένοι και από τον κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα (3-1) από τον Παναθηναϊκό και υποσχέθηκε δουλειά για να διορθωθούν τα όποια λάθη κι η κακή εικόνα των τελευταίων αγώνων.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Sport103fm»:
Για την ήττα και την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό: «Ηταν κάτι πολύ δύσκολο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε περισσότερα καλά στοιχεία από τον Παναθηναϊκό, δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και μετά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε».
Για το λόγο που δεν μπορούσε να αντιδράσει η ομάδα: «Δεν ήταν θέμα ψυχολογίας. Πάντα μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες ευκαιρίες, πίεσε για να ισοφαρίσει, ειδικά μετά το γκολ, αλλά δεν το κατάφερε».
Για το αν υπήρχε έλλειψη πάθους: «Και εμείς είμαστε στενοχωρημένοι. Και για το αποτέλεσμα και γιατί στενοχωρήσαμε τον κόσμο. Δεν έγινε επίτηδες. Θέλαμε να κερδίσουμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, όπως και κάθε παιχνίδι και είμαστε λυπημένοι».
Για το αν η ομάδα περνάει αγωνιστική κρίση: «Ήταν ένα άσχημο διάστημα με μη αποδοτικές εμφανίσεις. Πρέπει να επανέλθουμε πλήρως σε αγωνιστικό ρυθμό, να διορθώσουμε όλα τα λάθη και να κερδίσουμε όλους αυτούς τους χαμένους πόντους στα επόμενα παιχνίδια. Αυτό που απομένει είναι να δουλέψουμε. Πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση θα ξεπεραστεί. Θα δουλέψουμε για να ξεπεράσουμε τις γκέλες, για να παραμείνει ο ΠΑΟΚ ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα και η ομάδα που φοβούνται όλοι και να συνεχίσουμε στο Europa League».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...