Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου - Πανσερραϊκός 3-0 (VIDEOS)

Συνέχεια στην τρελή πορεία του στην Σούπερ Λίγκα έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου που συνέτριψε 3-0 τον καταδικασμένο, Πανσερραϊκό, πέρασε στο Νο3 και παραμένει σε θέσεις πλέι οφ. Σκόρερ Νέμεθ, Μπρέσκα, Τομάς.

Δεν άργησε να αξιοποιήσει την υπεροχή του ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Νέμεθ σκόραρε για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα στο 15΄κι όλα πήραν τον δρόμο τους. Τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μπρέσκα καθάρισε το ματς, κάνοντας το 2-0.
Ο Πανσερραϊκός βλέπετε δεν ήταν σε θέση να απειλήσει. Ούτε καν να απειλήσει με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να διατηρήσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε ένα βολιώτικο 45λεπτο. Με εξαίρεση την φάση του 25΄ όταν ο Μπέλιτς σημάδεψε το δοκάρι του Γιακούποβιτς με φάουλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι. Οι Σερραίοι δοκίμασαν την τύχη τους, αλλά δεν μπορούσαν να τρυπήσουν την άμυνα του Βόλου. Παρότι κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους, οι Ερυθρόλευκοι υπερείχαν τόσο στον άξονα όσο και στην διάθεση για δημιουργία. Για αυτό και στο 85΄ ο Τομάς έσπασε κι αυτός το ρόδι όπως και ο Ούγγρος.



Ο Καπετάνος συνεχίζει απτόητος στις τελικές πάσες για γκολ. Πρόσφερε ένα ακόμα στην φάση που ο Μπρέσκα πέτυχε το 2-0, το οποίο σφράγισε ουσιαστικά την νίκη του Ολυμπιακού Βόλου. Ήταν εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή.

Στο 42΄ο Καπετάνος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πάσαρε στον Μπρέσκα. Δεν ήταν τόσο το τελείωμα του τελευταίου όσο η κούρσα του Έλληνα μεσοεπιθετικού που πραγματικά κάνει μαγικό πρωτάθλημα.

6' Ωραία ξέφυγε από δεξιά ο Μπρέσκα βρέθηκε μπροστά στον Φερνάντεζ αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο.
12' Επικίνδυνη σέντρα του Μπρέσκα από δεξιά, ο Σολάκης δεν θα μπορέσει να προλάβει με συνέπεια η μπάλα να περάσει αουτ από την άλλη πλευρά και να χάνεται μια καλή ευκαιρία για τον Βόλο.
15' ΓΚΟΛ! 1-0 Ωραία σέντρα του Ρόκα ο Μαρτίν θα γυρίσει την μπάλα στην μεγάλη περιοχή ωστόσο αυτή θα κοντράρει σε αμυντικό του Πανσερραϊκού, με συνέπεια να φτάσει στα πόδια του Νέμεθ με τον Ούγγρο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από αριστερά με διαγώνιο σουτ!
25' Εκτέλεση φαουλ του Μπέλιτς από δεξιά, η μπάλα "τραντάζει" το οριζόντιο δοκάρι του Γιακούποβιτς.
42' ΓΚΟΛ! 2-0 Ο Καπετάνος περνάει όποιον βρίσκει στο χώρο του κέντρου και την κατάλληλη στιγμή, πασάρει δεξιά στον Μπρέσκα με τον τελευταίο να γράφει το 2-0!
85' ΓΚΟΛ! 3-0 Από εκτέλεση κόρνερ, ο Καπετάνος θα πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα αρχικά θα απομακρυνθεί από τον Φερνάντεζ αλλά ο Τομάς σε κενή εστία θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας και αυτός μετά τον Νέμεθ, το πρώτο του τέρμα με τους Βολιώτες στο πρωτάθλημα

Η ταυτότητα
Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 3-0
15΄ Νέμεθ, 42΄ Μπρέσκα, 85΄ Τομάς
Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Καπετάνος, Μπρέσκα, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Μαρτίν, Ρόκας (69΄ Ριβέρα), Ζέλεσι, Νέμεθ (79΄ Μπερτόλντι), Σολάκης (55΄Τομάς)
Πανσερραϊκός: Φερνάντεζ, Μπέλιτς, Κις (75΄Κοντός), Νταλέ, Παπάζογλου, Πάρκερ, Ανάκογλου, Τριανταφύλλου, Σίντζιτς (86΄ Γιαννόπουλος), Κέρλα, Κάστρο (46΄ Ντιόγκο)
Διαιτητής: Ζαχαριάδης
Κίτρινες κάρτες: Ζέλεσι, Ζαραδούκας, Ντολεζάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...