Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Football League: Έπιασε κορυφή ο Πανθρακικός

Ο ασταμάτητος το τελευταίο διάστημα Πανθρακικός νίκησε και την Παναχαϊκή (1-0) και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League, αφού Βέροια και Πλατανιάς σκόνταψαν.

Η ομάδα της Κομοτηνής διατήρησε το αήττητο στην έδρα της, επικρατώντας των Πατρινών και έπιασε στο ρετιρέ τη Βέροια, που ηττήθηκε με 0-2 από τον εξίσου φορμαρισμένο Πιερικό. Η ομάδα της Κατερίνης με τη σειρά της ανέβηκε στη 2η θέση μαζί με τον Πλατανιά, ο οποίος δείχνει να ξεφουσκώνει, αφού γνώρισε νέα ήττα (τρίτη συνεχόμενη στο σύνολο και δεύτερη σερί εντός) από την Καλλιθέα στα Χανιά με 1-2.

Πίσω από το γκρουπ των πρωτοπόρων συνεχίζει να συνωστίζεται μια σειρά ομάδων, που παλεύουν για τις δυο τελευταίες θέσεις της πρώτης εξάδας, που οδηγούν στα πλέι οφ για την άνοδο. Ο Πανσερραϊκός επιβεβαίωσε την πολύ καλή του κατάσταση, συντρίβοντας τον Εθνικό Αστέρα με 4-0, την ώρα που η Αναγέννηση Επανομής υπέκυπτε στον Ηρακλή Ψαχνών (1-0) και υποχωρούσε στην 8η θέση.

Τέλος, σημαντικό βήμα για την σωτηρία του έκανε ο Φωκικός, που έφυγε με το διπλό από τα Γιαννιτσά (0-1) την Αναγέννηση, ενώ στο 2-2 έμεναν η Καλλονή και ο Θρασύβουλος στη Μυτηλίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...