Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Μηνυτήρια αναφορά της ΚΑΕ ΠΑΟ κατά του Π. Αγγελόπουλου

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου (στη μέση), για το πολυσυζητημένο μπλουζάκι που φορούσε στον αγώνα των Ερυθρόλευκων με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (14/1) και αποτύπωνε με πράσινα γράμματα τον αριθμό «18» και με κόκκινα τον αριθμό «2»
Οι «αιώνιοι» του ελληνικού μπάσκετ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν αρκούνται πλέον στις δηλώσεις και στον «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων επιδιώκοντας να κερδίσουν τη μάχη των εντυπώσεων. Το έριξαν στις... μηνυτήριες αναφορές!
Σήμερα (15/3) λοιπόν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε μηνυτήρια  αναφορά κατά του προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου, για το πολυσυζητημένο μπλουζάκι που φορούσε στον αγώνα  των Ερυθρόλευκων με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (14/1, σκορ 90-60) και αποτύπωνε με πράσινα γράμματα τον αριθμό «18» και με κόκκινα τον αριθμό «2».  
«Από σήμερα σταματά η ανοχή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα καμώματα του κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Οποιαδήποτε συμπεριφορά του παραβιάζει τους κανόνες της έννομης τάξης θα καταγγέλλεται στα αρμόδια θεσμικά όργανα», δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητεί από τον αθλητικό εισαγγελέα και τις αρμόδιες δικαστικές αρχές να εφαρμοστούν οι πειθαρχικοί και ποινικοί κανόνες σε βάρος του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζοντας ότι συμπεριφορές όπως η ένδυση με το επίμαχο μπλουζάκι συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος και υποδαυλίζουν τα φαινόμενα της βίας στον αθλητισμό.
Σύμφωνα, μάλιστα, με την ιστοσελίδα «onsports», στη μηνυτήρια αναφορά αναφέρεται ότι «στόχευση του κ. Π. Αγγελόπουλου ήταν να υπαινιχθεί εύνοια της διαιτησίας προς τον 6 φορές Πρωταθλητή Ευρώπης και 32 φορές Πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό. Επιπλέον επεδίωκε να επηρεάσει την κρίση των διαιτητών των επερχόμενων αγώνων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και να επηρεάσει αρνητικά και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ώστε, όταν χάνει ο Ολυμπιακός να υπάρχει το άλλοθι της διαιτησίας (βλ. δηλώσεις παραγόντων Ολυμπιακού μετά την ήττα στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας)».
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δύο εβδομάδες (την 1η Μαρτίου) η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε προχωρήσει σε δική της μηνυτήρια αναφορά κατά του συνιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Θανάση Γιαννακόπουλου καταγγέλλοντας τη φραστική επίθεση προς τον αντιπρόεδρο της Ερυθρόλευκης ΚΑΕ κ. Γιώργο Σκινδήλια, όχι μόνο στον αθλητικό εισαγγελέα και τον αθλητικό δικαστή, αλλά και στους κκ. Παύλο ΓερουλάνοΓιώργο Νικητιάδη και Πάνο Μπιτσαξή.
Το κλίμα στις σχέσεις των δύο συλλόγων έγινε ακόμη πιο τεταμένο, όταν ο ασίσταντ κόουτς του ΟΣΦΠ κ.Βαγγέλης Αγγέλου υποστήριξε μετά τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ότι «η αντίπαλη ομάδα επηρεάζει τους διαιτητές» και χαρακτήρισε «προπονητική ντροπή» τον σέντερ του ΠΑΟ Αλεξ Μάριτς, για να πάρει την απάντηση από τον προπονητή του Τριφυλλιού κ. Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Δεν απαντάω σε άτομα που δεν το αξίζουν. Η άποψή του για εμένα ισούται με το μηδέν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...