Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Βαλβέρδε: Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας με Μέταλιστ

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει του επαναληπτικού με τη Μέταλιστ την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη.

Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε, ότι η ομάδα του δεν θα μείνει στο διπλό του πρώτου αγώνα στο Χάρκοβο (0-1) και θα παλέψει και πάλι για τη νίκη, όμως ισχυρίστηκε πως είναι έτοιμη ακόμα και για τα πέναλτι.

«Πιστεύω ότι το αυριανό ματς είναι πολύ πιο καθοριστικό από το πρώτο. Το πρώτο ματς ήταν πιο κλειστό με λίγες ευκαιρίες. Ούτε εκείνοι ούτε εμείς κάναμε πολλές φάσεις. Αύριο θα είναι πολύ πιο ανοιχτό το ματς γιατί όποιος χάσει θα μείνει εκτός. Η Μέταλιστ έχει καλούς παίκτες για μπροστά και θα το κυνηγήσει το παιχνίδι», σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι ο προπονητής των ερυθρολεύκων.

Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα έχει τον πρώτο λόγο και γι' αυτό θα προσπαθήσει να επιβάλει το ρυθμό της.

«Εμείς έχουμε το 1-0 που και το 0-0 θα είναι αρκετό ενώ ο αντίπαλος θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα. Εμείς παίζουμε εντός. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, γιατί η ομάδα που θα επιβάλλει τον ρυθμό της θα είναι και αυτή που θα το κερδίσει», τόνισε.

Για το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να υποτιμήσει τη Μέταλιστ, ο Βλαβέρδε δήλωσε σίγουρος πως οι παίκτες του δεν πρόκειται να κάνουν αυτό το λάθος, ενώ μίλησε για την ισορροπία που θα προσπαθήσουν να πετύχουν μεταξύ άμυνα και επίθεσης.

«Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Εκεί ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά και στηριχθήκαμε πολύ στην άμυνα. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία στις γραμμές. Αναγνωρίζουμε την επιθετική ικανότητα της Μέταλιστ αλλά εμπιστευόμαστε και την δική μας».

Πάντως, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως σκέφτεται ακόμα και την πιθανότητα των πέναλτι.

«Το σκέφτομαι για τα πέναλτι. Είναι μία πιθανότητα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

Για τη μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού να διακριθεί στην Ευρώπη μίλησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Εδώ που φτάσαμε είναι τεράστια ευκαιρία για όλους μας. Όμως δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα. Εφόσον περάσει αυτό το ματς και περάσουμε θα δούμε την συνέχεια. Επαναλαμβάνω δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα σε κανένα θεσμό. Είμαστε σε καλό δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...