Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-1

Στη ζώνη του υποβιβασμού διατηρήθηκε ο Παναιτωλικός, που αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1, με τον ΠΑΟΚ, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 25ης αγωνιστικής.

Το γκολ του Μπρούνο Τσιρίλο στο 85΄ μπορεί να αποβεί μοιραίο για τους Αγρινιώτες, που είχαν τον έλεγχο του ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ακόμη και στο δεύτερο μέρος που ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε την κατοχή της μπάλας, χωρίς, όμως, να είναι απειλητικός για την εστία του Τσενάμο.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να βάλει από κάτω τον Εργοτέλη και να έχει το «πάνω χέρι» στην υπόθεση της παραμονής. Προηγήθηκε με τον Θεοδωρίδη στο 28΄, είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς, την ευκαιρία να το «καθαρίσει» στο δεύτερο μέρος με τον Χαριστέα, αλλά τιμωρήθηκε από τον Ιταλό αμυντικό μετά από το κόρνερ του Γκαρσία.

Για τρίτο διαδοχικό ματς έμεινε αήττητος ο Παναιτωλικός (2 νίκες, μία ισοπαλία), αλλά ο σημερινός βαθμός δεν του ήταν αρκετός, τόσο ώστε να μπορεί να πανηγυρίζει. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη μεριά με τον πόντο που απέσπασε έμεινε μόνος στην 4η θέση, ένα βαθμό μπροστά από την ΑΕΚ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...