Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη πήρε σπουδαίο «διπλό» στα Πηγάδια από τη Ξάνθη (1-2) και, πλέον, μπορεί να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια.

Η... κατηφόρα που έχει πάρει η Ξάνθη δεν έχει τελειωμό. Για 7ο διαδοχικό ματς το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη γνώρισε την ήττα, γεγονός που έφερε την ομάδα πολύ κοντά στη διακεκαυμένη ζώνη. Οι Ακρίτες έχουν να «γευτούν» την χαρά της νίκης από τις 22 Ιανουαρίου, όταν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής είχαν επικρατήσει 1-0 του Ολυμπιακού.

Τον απόλυτο έλεγχο του ματς είχε η Ξάνθη στο πρώτο ημίχρονο. Η ακριτική ομάδα έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, αλλά η αστοχία των παικτών της δεν της επέτρεψε να προηγηθεί απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε μόλις μία καλή φάση με τον Γεωργίου.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα του ματς στο δεύτερο μέρος. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα όπου οι Γιαννιώτες, που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, έφτασαν τρεις φορές σε θέσεις βολής, έναντι μόλις μίας των γηπεδούχων. Τα σουτ των Βίλα και Μπεσέρα πέρασαν ελάχιστα άουτ από την εστία του Βιβιανί, ενώ ο Κηπουρός είπε «όχι» στον Μαρκόφσκι από πολύ κοντά.

Από το λάθος του Βιβιανί (κακή εκτίμηση της μπάλας) η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη πήρε…κεφάλι στο σκορ λίγο πριν το 60ο λεπτό. Το σουτ του Μπεσέρα αιφνιδίασε τον Γάλλο γκολκίπερ και μ’ αυτό τον τρόπο έγινε το 0-1. Η υπόθεση νίκη «κλείδωσε» για τους «κυανόλευκους» στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν ο Βίλα εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ της Ξάνθης και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με ωραίο σουτ του Βλαχοδήμου στο 86΄ η Ξάνθη μείωσε σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...