Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Νέος προπονητής της ΑΕΛ ο Μιχάλης Ζιώγας

Ο Μιχάλης Ζιώγας θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Κεχαγιά στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο νέος προπονητής της Λάρισας ήταν ο πρώτος σκόρερ των Βυσσινοί το 1988 όταν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα και αναλαμβάνει σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι νέος τεχνικός της ομάδας μας αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Μιχάλης Ζιώγας.
Γεννημένος στις 27/06/1962, υπήρξε βασικό στέλεχος της ΑΕΛ στη «χρυσή» δεκαετία του ’80 και πρώτος σκόρερ της ομάδας τη χρονιά της κατάκτησης του πρωταθλήματος (1988).
Ξεκίνησε την διαδρομή του στην προπονητική ως άμεσος συνεργάτης του Γιάτσεκ Γκμοχ στην Καλαμάτα το 1997, όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Εθνική.
Το 2001 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας, τη διετία 2004-06 του Ολυμπιακού Βόλου και από το 2008 μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στο τιμόνι του Τυρνάβου. Είναι χαρακτηριστικό ότι και τις τρεις αυτές ομάδες οδήγησε στην άνοδο από το περιφερειακό πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική.
Άμεσος συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, θα είναι ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας Νέων, Θανάσης Κουτσαφτίκης.
Ο Μιχάλης Ζιώγας θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα αύριο στις 3μ.μ. στις εγκαταστάσεις των Δένδρων. Από τις 2.30μ.μ. θα είναι στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου για δηλώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...