Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Βαλβέρδε: Κάποιοι εκμεταλλεύονται την απελπισία του κόσμου

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, αλλά χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα ο Ερνέστο Βαλβέρδε καταδίκασε τα επεισόδια, που αμαύρωσαν τον ντέρμπι των «αιωνίων».

«Δεν ξέρω τι να πω, αφού δεν ξέρω τι έγινε. Υποθέτω ότι νικήσαμε, αν τελείωσε λογικά το παιχνίδι. Πριν από ένα χρόνο είχαμε κερδίσει στο δικό μας γήπεδο, αλλά και πάλι δεν το είχα χαρεί λόγω των επεισοδίων. Γιατί είναι πολύ πιο σοβαρά αυτά που συνέβησαν έξω από το γήπεδο παρά μέσα», σχολίασε αρχικά.

«Τα ίδια συνέβησαν και τώρα. Είναι τελείως διαφορετικό να έρχεται κάποιος για να υποστηρίξει την ομάδα του και να του συμβεί κάτι. Βλέπω ότι περνάει ο καιρό και συνεχίζουμε τα ίδια. Οπότε σήμερα δεν είναι μια μέρα που θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν δίστασε ακόμα να υποστηρίξει, πως κάποιοι εκμεταλλεύονται τις δυσκολίες του κόσμου για να τον σπρώξουν σε απονενοημένες πράξεις.

«Η οικονομική κατάσταση επηρεάζει την ψυχολογία στα γήπεδα. Δεν μου αρέσει ότι εκμεταλλεύονται τον κόσμο που βρίσκεται στην ανεργία, βιώνει πολύ δύσκολες καταστάσεις και είναι απελπισμένος και τον βάζουν να ξεσπάει έτσι στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...