Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Euroleague: Εχασε το πλεονέκτημα έδρας ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν κρατά, πλέον, την κατάσταση στα χέρια του, όσον αφορά την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague.

Στο δεύτερο και καθοριστικό ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, οι Ισραηλινοί πήραν τεράστια νίκη στην παράταση με 94-92 κι έγιναν αυτοί το «αφεντικό» για το εισιτήριο που οδηγεί στην Κωνσταντινούπολη (11-13 Μαΐου).

Η σειρά των play off ήρθε στο 1-1 κι ακολουθούν δύο ματς στο Ισραήλ. Αν τα πάρει η Μακάμπι θα κάνει το 3-1 και θα περάσει στο φάιναλ φορ. Ο Παναθηναϊκός θέλει τουλάχιστον, μία νίκη στα παιχνίδια που έρχονται (το πρώτο την ερχόμενη Τρίτη) έτσι ώστε στην χειρότερη γι’ αυτόν περίπτωση να παιχτούν τα πάντα σε πέμπτο και τελευταίο ματς στην Αθήνα.

Απίστευτο θρίλερ παίχτηκε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Ο Παναθηναϊκός έχανε 10 πόντους στο τέταρτο 10λεπτο από τη Μακάμπι, ωστόσο, μέσα σε 7 λεπτά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και να το στείλει στην παράταση (83-83), με τους Ισραηλινούς να πετυχαίνουν καλάθι με τον Λάνγκφορντ, που όμως δεν μέτρησε καθώς είχε λήξει το παιχνίδι.

Στον έξτρα χρόνο οι «πράσινοι» με καλή ψυχολογία κατάφεραν να ξεφύγουν με τρεις πόντους, αλλά ο Μπλου με δύο απίστευτα τρίποντα έβαλε μπροστά τη Μακάμπι και στο τέλος δύο λάθη του Γιασικεβίτσιους χάρισαν στην ομάδα του λαού τη μεγάλη νίκη με 94-92.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...