Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Football League: Σκόνταψε ξανά ο Πλατανιάς

Tη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε ο Πλατανιάς, που πλέον αποκλείεται να μείνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League.

Οι Κρητικοί είχαν ηττηθεί την περασμένη Κυριακή εντός έδρας από την Παναχαϊκή και την Τετάρτη ήταν η σειρά του Πανθρακικού να τους νικήσει (1-0) για να τους πιάσει στη δεύτερη θέση με 37.

Ο Πλανατιάς, πάντως, έχει περιμένει να του καταμετρηθεί υπέρ του το παιχνίδι με τον Διαγόρα. Σε αυτή την περίπτωση θα ισοβαθμεί με τη Βέροια στην πρώτη θέση, καθώς η ομάδα της Ημαθίας ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Παναχαϊκή και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στην κορυφή.

Στα υπόλοιπα ματς της 19ης αγωνιστικής, σπουδαίο διπλό με 1-0 πήρε στη Λάρισα ο Πανσερραϊκός κόντρα στην ΑΕΛ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία μετά την αποβολή του Γκρούμπιεσιτς με απευθείας κόκκινη στο 70'.

Μεγάλο διπλό έκανε και ο Ηρακλής Ψαχνών, επικρατώντας του Εθνικού Αστέρα με 2-0 στην Καισαριανή, καθώς με το αποτέλεσμα αυτό ξέφυγε για την ώρα από την επικίνδυνη ζώνη.

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Αγροτικός Αστέρας με Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ η Καλλονή συνέτριψε με 3-0 εκτός έδρας την Καλλιθέα.

Τέλος, ο Πιερικός επικράτησε με 2-0 του Βύζαντα και παρέμεινε σταθερός στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...