Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδας: Πανιώνιος - Απόλλων Καλαμαριάς 3-1

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 3-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τρία γκολ σε επτά λεπτά στο πρώτο μέρος. Σκόρερ ήταν οι Καμπάνταης (2), Μενδρινός και Βέντζιος.

 
Πρωταγωνιστής ήταν ο Λεωνίδας Καμπάνταης, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Με το πρώτο άνοιξε το σκορ, ενώ με το δεύτερο απάντησε γρήγορα στην ισοφάριση του Βέντζιου.

Το 3-1 που δίνει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στους Νεοσμυρνιώτες, το έκανε ο Μενδρινός με γκολ στο 81ο λεπτό.

Τα πρώτα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν ιδιαίτερες φάσεις, με εξαίρεση μια εκτέλεση φάουλ του Λάζνικ (14') και ένα σουτ του Ντούνη (19'). Κι εκεί που λέγαμε πως δεν βλέπουμε πολλά πράγματα, ήρθε ένα καυτό επτάλεπτο να δούμε τρία γκολ!

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στο 29' με ωραίο σουτ του Καμπάνταη, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα Καλαμαριάς, όμως στο 34' ο Βέντζιος εκμεταλλεύτηκε την κυανέρυθρης άμυνας και με διαγώνιου σουτ ισοφάρισε γρήγορα. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμού των φιλοξενούμενων, ο Καμπάνταης του έκοψε το χαμόγελο. Ο Έλληνας επιθετικός με εξαιρετικό γυριστό σουτ, έγραψε το 2-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 36'. Μ' αυτό το σκορ, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια, με τον Λάζνικ να απειλεί δύο φορές. Τόσο όμως στο 49', όσο και στο 55', ο άσος του Πανιωνίου δεν σημάδεψε σωστά και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στη συνέχεια, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, ενώ στο 81' ήρθε ένα σημαντικό γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Μενδρινός με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του. Το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Πάνος, Ζαχαράκης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος, Ριβέρο, Γιάννου (63' Μαρουκάκης), Ντούνης, Λάζνικ, Καμπάνταης.

Απόλλων Καλαμαριάς: Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Βέντζιος, Βέργος, Πέλκας, Πασιαλής (51' Βλάχος), Κουάντιο, Αθανασιάδης.

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Φαντόπουλος, Κοντίζας (Πειραιά)

Γκολ: 29', 36' Καμπάνταης, 81' Μενδρινός / 34' Βέντζιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...