Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Σαμαράς: «Αποτελεσματικοί κόντρα στην Μπάρτσα»

Καμία σχέση δεν έχει για την Σέλτικ η σπουδαία νίκη (5-2) επί της Κιλμάρνοκ για το πρωτάθλημα με την αυριανή αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για το Champions League, όπως δήλωσε ο Γιώργος Σαμαράς.


Ο 28χρονος επιθετικός έχει κερδίσει τα εγκωμιαστικά σχόλια του σκοτσέζικου Τύπου, αφού στο προηγούμενο παιχνίδι κατάφερε να κάνει χατ-τρικ και ο προπονητής του – Νιλ Λένον – τον αποθέωσε για τις τελευταίες του εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος

Για την επιβλητική νίκη επί της Κιλμάρνοκ

«Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δύο παιχνίδια και να πεις πως η ψυχολογία μας θα είναι σε υψηλά επίπεδα επειδή κερδίσαμε την Κιλμάρνοκ. Πάντα έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα μας. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν χρειάζομαι καμία επιβεβαίωση. Πιστεύω στις δυνατότητες μου κάθε ώρα, κάθε μέρα. Ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω για αυτή την ομάδα αλλά και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να κερδίζουν τους αγώνες», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

Για το προσεχές ματς με την Μπαρτσελόνα

«Θα πάμε για να απολαύσουμε το ματς με την Μπαρτσελόνα. Ήμασταν κάπως άτυχοι κόντρα στην Μίλαν καθώς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν νομίζω πως θα έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να περιορίσουμε τα λάθη μας και να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...