Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 2-1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε μία φορά σε κάθε ημίχρονο και νίκησε 2-1 τη φιλότιμη Ξάνθη, η οποία παίζοντας με δέκα ποδοσφαιριστές είχε προσωρινά ισοφαρίσει. Τρίτη νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια για την ομάδα των Ιωαννίνων.


Από τη στιγμή που ο Κοροβέσης άνοιξε το σκορ τόσο νωρίς, στο 6', για τον ΠΑΣ, η αναμέτρηση απέκτησε συγκεκριμένη μορφή. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έδωσε χώρο και την πρωτοβουλία στην Ξάνθη, θέλοντας έκτοτε να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις.

Οι "ακρίτες" εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να ισοφαρίσουν. Σολάρι και Μάνταλος δεν σκόραραν όμως από ευνοϊκή θέση και η -άδικη- αποβολή του Βάλλα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το έργο της ομάδας του Μάουρερ.

Ο νέος προπονητής της Ξάνθης δεν ρίσκαρε εξ αρχής και λίγο έλειψε να το πληρώσει στη μαγική ενέργεια του Τσάβες στο 50' (πλασέ άουτ). Όταν ωστόσο χρησιμοποίησε τον Ράνο για να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή, ανταμείφθηκε με το 1-1. Ήταν μια ωραία συνεργασία των "ακριτών", έστω κι αν στο φινάλε χρειάστηκε η αρωγή της τύχης για να φτάσει η μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΣ πάντως απάντησε άμεσα, με την κεφαλιά του Κολοβέτσιου στο 77', και εκείνη κρίθηκε το παιχνίδι, αφού η Ξάνθη δεν είχε άλλα αποθέματα ενέργειας παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Ένα άψυχο σουτ του Μάνταλου ήταν ενδεικτικό της καταπόνησης των παικτών του Μάουρερ, οι οποίοι πάνω που ισοφάρισαν δέχθηκαν νέο πλήγμα και εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Κοροβέσης. Τσάβες (91' Στρούνα), Ντε Βινσέντι (60' Βίλα), Ίλιτς (81' Κεϊτά)

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος, Γούτας, Βάλλας, Μπαξεβανίδης, Ντιέ, Ντε Γκουζμάν, Μάνταλος, Μαρίν (56' Ράνος), Σολτάνι (75' Κάλβο), Σολάρι (46' Χοσέμι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...