Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αγγλοι στο Βέλγιο για Μανωλά

Στο στόχαστρο τριών αγγλικών ομάδων έχει μπει ο Κώστας Μανωλάς, καθώς όπως έγινε γνωστό εκπρόσωποί τους θα βρεθούν στις 2 Οκτωβρίου στο Βέλγιο, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον αμυντικό του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Αντερλεχτ.


Υπάρχουν σχετικές αναφορές στον αγγλικό Τύπο για τον 22χρονο διεθνή αμυντικό, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο περσινό Champions League, δεδομένου ότι αγωνιζόταν πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο.

Οπως έγινε γνωστό, σκάουτερ των τριών αγγλικών ομάδων θα βρεθούν στις 2 Οκτωβρίου στο Κονστάν Βάντεν Στοκ των Βρυξελλών, προκειμένου να σχηματίσουν μια κόμα καλύτερη εικόνα για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, για τον οποίο το καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι απέρριψαν πολλές προτάσεις.
Η Τότεναμ ψάχνει για έναν στόπερ, αφού έχει μείνει με τους Ντόσον, Κίρικες, Βερτόνχεν, ενώ ο Καμπούλ αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα τραυματισμών.

Η Φούλαμ θέλει ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό να πλασιώσει τους Σεντέρος, Χάγκελαντ, Αμορεμπιέτα, Χιούζ, ενώ η Σάντερλαντ θέλει να επενδύσει στα νιάτα, αφού οι Μπράουν, Κουέγιαρ, Ο' Σέι, Ντιακιτέ και Ρομπέρζ είναι όλοι τους... τριανταφεύγα.

Φυσικά, το θέμα είναι να τον χρησιμοποιήσει ο Μίτσελ στο παιχνίδι με τους Βέλγους...

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...