Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Δήλωσε άγνοια κι έτοιμος να πληρώσει ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι υποστήριξη ενώπιον του δικαστηρίου πως είχε πλήρη άγνοια για τις εκκρεμότητες που υπήρχαν με την Εφορία και δήλωσε πρόθυμος να τακτοποιήσει το χρέος προς το ισπανικό κράτος


Άγνοια για το χρέος που προέκυψε από το πρόσωπό του από τη μη απόδοση φόρου στη διαχείριση της εικόνας του το διάστημα 2006-2009 δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι ενώπιον του δικαστηρίου του προαστίου (της Βαρκελώνης) Γκαβά, όπου παρουσιάστηκε σήμερα μαζί με τον πατέρα του.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, που κατέθεσε μαζί με τον πατέρα του, που επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση, δήλωσε πως δεν γνώριζε το καθεστώς που ίσχυε σχετικά με τις υποχρεώσεις του απέναντι στην Εφορία και πως τα οικονομικά του δεν τα διαχειρίζεται ο ίδιος. Παράλληλα τόνισε πως είναι πρόθυμος να τακτοποιήσει ολόκληρη την οφειλή που υπάρχει προς την Εφορία, αλλά και να ενημερωθεί για όλες τις υποχρεώσεις του ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά ανάλογο πρόβλημα. Σημειώνεται πως ήδη ο «Λέο» έχει δώσει τα 4,1 εκατ. ευρώ (συν τόκους) που δεν είχε αποδώσει στην Εφορία.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έφτασε χαμογελαστός στο δικαστήριο κι αποχώρησε χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...