Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΕΚ: ΑΜΚ 30 εκ. ευρώ για την κατασκευή του γηπέδου

Σε συνεδρίαση της "Δικέφαλος 1924" τη Δευτέρα (30/9) αποφασίστηκε να προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 30 εκ. ευρώ, ώστε να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ


Την Τετάρτη (2/10) ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά την παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου της Ενωσης και δύο μέρες νωρίτερα αποφασίστηκε ο τρόπος χρηματοδότησης του εγχειρήματος.

Η διαδικασία προχωράει με γοργά βήματα και τη Δευτέρα (30/9) έλαβε χώρα μία ακόμα σημαντική εξέλιξη.

Η "Δικέφαλος 1924" συνεδρίασε και αποφασίστηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να χρηματοδοτηθεί το σπουδαίο έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της AEGEAN και εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη το παρών έδωσαν όλα τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας.

Στη συνεδρίαση σφραγίστηκε η καταβολή του ενός εκατ. ευρώ, το οποίο αποτελεί το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο. Αυτό, που έχει όμως ακόμα μεγαλύτερη αξία είναι πως προκηρύχθηκε γενική συνέλευση, με αποκλειστικό θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 30 εκατ. ευρώ.

Μια διαδικασία μέσω της οποίας θα μπουν τα χρήματα όλων των επιχειρηματιών που θα συνδράμουν την κατασκευή του γηπέδου αλλά κι εκείνα των απλών οπαδών της, μέσω της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...