Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Στα όριά του ο Πάμπλο Γκαρσία - Δυσαρεστημένος απ'την μεταχείριση που έχει από τον Στέφενς


Δυσαρεστημένος απ'την μεταχείριση που έχει απ τον Χουμπ Στέφενς εμφανίζεται ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να κάνει υπομονή μέχρι τον Δεκέμβρη και μετά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά

Χωρίς αμφιβολία ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή της «ασπρόμαυρης» εξέδρας, τον οποίο σέβονται με… ευλάβεια οι συμπαίκτες του και έχει τον χαρακτήρα του ηγέτη για τα αποδυτήρια της ομάδας.

Όλα αυτά φάνηκαν στην επιστροφή του Ουρουγουανού χαφ μετά από αρκετό καιρό στην ενδεκάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Πριν από αυτό το ματς ο 36χρονος μέσος ήταν απογοητευμένος, αφού τα έδωσε όλα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και του έτυχε εκείνος ο τραυματισμός τον Αύγουστο που τον πήγε αρκετά πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Ωστόσο, ο «κανάριο» θεωρεί πως ένας παίκτης μπορεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό μόνο μέσα από τους αγώνες και περίμενε την ευκαιρία του από τα τέλη Αυγούστου. Πριν από είκοσι μέρες (κι ενώ υπήρξε… λειψανδρία στα χαφ) ο Στέφενς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα στη Βέροια.

Εκεί ξεκίνησε τον Νίνη ως κεντρικό μέσο (μόνο με δύο προπονήσεις που έκανε με τον ΠΑΟΚ), ενώ τον Γκαρσία τον σήκωσε για προθέρμανση, σε ματς που όλοι έβλεπαν ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε ανάγκη ενίσχυσης στο κέντρο, αλλά δεν τον χρησιμοποίησε.


Ο Γκαρσία παρουσιάζεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι ο Ολλανδός τεχνικός δεν τον εμπιστεύεται, κάνει υπομονή για να μην αντιδράσει και δώσει αφορμή σε όσους τον περιμένουν για να τον κατηγορήσουν για απειθαρχία.

Ο Ουρουγουανός χαφ σύμφωνα με το sport-fm,δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, προσπαθεί να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις και η απόδοσή του στο παιχνίδι με την Αναγέννηση είναι καλή.

Από εκεί και πέρα, όμως, αν ο Στέφενς δεν τον χρησιμοποιήσει μέχρι το δεύτερο ματς Κυπέλλου στην Καρδίτσα, τότε ο σπουδαίος μέσος πολύ δύσκολα θα αντέξει. Μάλιστα, αυτό που λέει συνεχώς στους δικούς του ανθρώπους είναι ότι πρέπει να αντέξει τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο. Από εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...