Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

VIDEO - Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 4-2

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 4-2 τον Λεβαδειακό στη ματσάρα της Ριζούπολης. 


Οι Βοιωτοί ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν, αλλά στη συνέχεια η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ανέτρεψε τα δεδομένα και έγινε το αφεντικό της αναμέτρησης.

Ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της και απείλησε δύο φορές την εστία του Τζόρβα στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Απόλλων έδειχνε βραχυκυκλωμένος από το ξεκίνημα των φιλοξενούμενων, ενώ στο 33' βρέθηκε και πίσω στο σκορ με το εκπληκτικό φάουλ του Κονέ.

Το καλό για την "Ελαφρά Ταξιαρχία" είναι ότι κατάφερε να γυρίσει γρήγορα το ματς. Σε αυτό βοήθησε το γκολ του Κόρμπου, ο οποίος στο 41ο λεπτό σκόραρε κατά της παλιάς του ομάδας και ισοφάρισε σε 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 49ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Γκουέλα ο Δεληζήσης πήδηξε στο πρώτο δοκάρι και έγραψε το 1-1.

Το γκολ της ισοφάρισης του Λεβαδειακού από τον Μάρτινς στο 61ο λεπτό ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα και κόντρα στην ψυχολογία των φιλοξενούμενων. Δεν πτόησε, όμως, τον Απόλλωνα, ο οποίος τρία λεπτά αργότερα πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Δράστης ο Φαρινόλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τηνη αδράνεια της άμυνας των Βοιωτών και πλάσαρε εύστοχα από πλάγια θέση.

Το... ροντέο συνεχίστηκε και στα υπόλοιπα λεπτά της χιτσκοκικής αναμέτρησης. Στο 68' βολίδα του Μάρτινς κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε ένα ματς χωρίς τακτική, συστήματα και θέσεις. Η μπάλα πάνω κάτω και... ο Θεός βοηθός.

Ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει άλλη ευκαιρία και να φύγει από τη Ριζούπολη με τον βαθμό της ισοπαλίας, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων πήραν και τέταρτο γκολ, από τον Μπάρκογλου που διαμόρφωσε το 4-2.

Οι φάσεις:

9o λεπτό: Εντυπωσιακή κεφαλιά του Σανγκινέτι, ο Τζόρβας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

11ο λεπτό: υνατό διαγώνιο σουτ του Ορτέγκα, ο Τζόρβας έδιωξε και ο Καντζί από κοντά έχασε σίγουρο γκολ.

33ο λεπτό: Εκπληκτικό φάουλ του Κονέ, η μπάλα στα δίχτυα του Τζόρβα για το 0-1!

41ο λεπτό: Ο Κόρμπος έβαλε το πόδι του μετά τη σέντρα του Διαμάντη και ισοφάρισε από κοντά για τον Απόλλωνα (1-1).

49ο λεπτό:  Εκτέλεση κόρνερ του Γκουέλα, ο Δεληζήσης πήδηξε στο πρώτο δοκάρι και σκόραρε για το 2-1!

55ο λεπτό:  Λίγα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στρατηλάτη πέρασε η μπάλα από την εκτέλεση φάουλ του Γκουέλα.

61ο λεπτό: Εκτέλεση κόρνερ του Καπό, αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι ο Μάρτινς, πλάσαρε εύκολα τον Τζόρβα για το 2-2.

64ο λεπτό: Βαθιά μπαλιά του Βέρτζου, ο Μανόλο δεν απομάκρυνε, η μπάλα πήγε στον Φαρινόλα, οποίος πλάσαρε από πλάγια θέση τον Στρατηλάτη και έκανε το 3-2.

68ο λεπτό: Βολίδα του Μάρτινς, η μπάλα στο δοκάρι!

94ο λεπτό: Ο Άλβαρες έκλεψε από δεξιά την μπάλα, γύρισε προς την περιοχή, κακή απομάκρυνση από τον Μουλόπουλο και μόνος του ο Μπάρκογλου πλάσαρε και διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για τον Απόλλωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...