Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Καλλιθέα- ΟΦΗ 0-1

Ένας μέτριος ΟΦΗ λυτρώθηκε με την κεφαλιά του Ζορό στο 94' και απέδρασε από το "Ελ Πάσο".


 Το 1-0 δίνει στους Κρητικούς ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Με γκολ του Ζορό στο 94' ο ΟΦΗ νίκησε με 1-0 την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο" στο πρώτο ματς της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν καλύτερη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχε και δοκάρι με τον Φραγκουλάκη στο 54'.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" την Πέμπτη (31/10) στις 18.00 το απόγευμα.

Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ έχει την υπεροχή, αλλά η Καλλιθέα έχει κλείσει τους διαδρόμους και δεν αφήνει περιθώρια για φάσεις στην ομάδα της Κρήτης.

Μάλιστα η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα σουτ του Όγιος στο 3ο λεπτό με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Μίλησε ο Ζορό στις καθυστερήσεις

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν στο 54' από την κεφαλιά του μΦραγκουλάκη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 74' από το νέο σουτ του Φραγκουλάκη ο Κατσούλης μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 75' η Καλλιθέα απείλησε όταν ο Φαμπρίς έκανε το σουτ με τον Φερνάντες να διώχνει.

Η Καλλιθέα είχε νέο σουτ με τον Καραλή στο 78' το οποίο ήταν άστοχο, με τον ΟΦΗ να αυξάνει την πίεσή του στα τελευταία λεπτά και τελικά να παίρνει αυτό που θέλει.


Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζορό με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το νίκη στην ομάδα της Κρήτης (0-1) και το προβάδισμα για την πρόκριση.

Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας)

Βοηθοί: Λάμιας (Μεσσηνιας), Σερεμέτης (Μεσσηνιας)

Καλλιθέα (Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Παγώνης, Καλαμιώτης, Φερέιρα, Φαγιέ (54' λ.τρ. Σταύρου), Κατσικογιάννης, Φαμπρίς, Ατματζίδης, Πούλγκα, Γκαλάν (46' Χαϊκάλης).

ΟΦΗ (Δερμιτζάκης): Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζορό, Μονιάκης, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης (70' Νιμανί), Φραγκουλάκης, Όγιος (46' Κουτσιανικούλης), Στάθης.

Γκολ: Ζορό (94', ΟΦΗ)

Κίτρινες κάρτες: Παγώνης (Καλλιθέα)-Μονιάκης (ΟΦΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...