Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Η ΑΕΚ μπροστά σε 20.000 φιλάθλους επικράτησε με 2-1 της Θύελλας Ραφήνας

Η AEK επικράτησε με 2-1 της Θύελλας Ραφήνας και έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Football League 2.


H «Ένωση» μπροστά σε περίπου 20.000 φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ κατάφερε να πετύχει το στόχο της, που δεν ήταν άλλος από το θετικό αποτέλεσμα.



Το... χορό των τερμάτων άνοιξε στο 30’ ο Ντακόλ, ενώ νωρίτερα στο 5’ ο Ανάκογλου έχασε πέναλτι.

Στο 59' ο Πλατέλλας έκανε το 2-0, με την Θύελλα Ραφήνας να μειώνει στο 74' με τον Ραμπαβίλα.

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με τερματοφύλακα τον Βούρα, ενώ στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά αγωνίστηκαν οι Τσουμάγκας, Σταθάκης, Γεωργέας και Τσουκαλάς.

Ως αμυντικός μέσος αγωνίστηκε ο Ρόβας, ο οποίος είχε μπροστά του, τους Κορδέρο και Ανάκογλου.

Την τριάδα της επίθεσης αποτέλεσαν οι Ράμα, Πλατέλλας και Ντακόλ.


Ο αγώνας...

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 4’ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Τσουμάγκας σέντραρε από τα αριστερά και ο Γεραγωτέλης έκανε χέρι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανάκογλου, αλλά ο Κατσιούλης έδιωξε σωτήρια, με την μπάλα να χτυπάει δοκάρι και να βγαίνει έξω.

Στο 26’ οι παίκτες του Δέλλα είχαν νέα ευκαιρία για γκολ όταν ο Κορδέρο μπήκε μόνο από δεξιά, αλλά η μπάλα στο σουτ που επιχείρησε, πέρασε άουτ.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Ισπανός, το πέτυχε ο Ντακόλ στο 30’, όταν δεν άφησε να πάει χαμένη λάθος έξοδο του Κατσιούλη και με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι κατάφερε να ανοίξει το σκορ.


Έτσι, η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε εξίσου δυνατά με στόχο ένα δεύτερο γκολ, προκειμένου να «κλειδώσει» τη νίκη. Το πολυπόθητο τέρμα ήρθε στο 59’ με τον Πλατέλλα, ο οποίος σκόραρε από κοντά, μετά από «τσαφ» του Ντόσκα.

Στο 68' η ΑΕΚ έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ, όταν ο Γκερέιρο έφυγε μόνος του προς την αντίπαλη περιοχή, έκανε το πλασέ με τον Κατσιούλη, όμως, να λέει "όχι".

Οι φιλοξενούμενοι στο 74’ σε μία αντεπίθεση τους, κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1, όταν μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα, ο Ραμπαβίλας έφυγε στην πλάτη της άμυνας από τα αριστερά και με πλασέ νίκησε τον Βούρα.

Στο 84’ η ΑΕΚ έχασε νέα καλή ευκαιρία όταν ο Τσουμάγκας έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μπέσεβιτς και βγήκε άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ανάκογλου τραυματίστηκε στον ώμο με την ΑΕΚ να τελειώνει το ματς με 10, καθώς δεν είχε άλλη αλλαγή. Έτσι, το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την ΑΕΚ να συνεχίζει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Τσουμάγκας, Σταθάκης, Γεωργέας, Τσουκαλάς (Πεταυράκης 85'), Ρόβας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Ράμα, Πλατέλλας, Ντακόλ (66' Μπρέσεβιτς).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσσης Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Οικονόμου, Μπαξεβάνης, Ντόσκας, Τασιόπουλος, Γεραγωτέλης (52' Ντούνης), Χαρακτίδης, Τσέλιος, Ραμπαβίλας, Πασσάς (52' Κατσούγκρης), Δημοσπύρος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...