Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου- Αρης 1-0

Με γκολ του Κατσίκη στο 73' ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 1-0 τον Αρη και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.


Ο Ολυμπιακός Βόλου ανέλαβε τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημά του, έχοντας κατοχή, γρήγορο ρυθμό, αλλά οι φάσεις δεν του έβγαιναν. Το πρώτο μέρος στιγματίστηκε κυρίως από μια φάση στο 31', όταν από σέντρα του Κατσιαρού μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρίσκει το απλωμένο χέρι Τσουμάνη. Ήταν πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και ο Αρετόπουλος όφειλε να το υποδείξει.

Οι Βολιώτες είχαν άλλες δύο αξιόλογες φάσεις στο πρώτο μέρος, με τον Καπετάνο στο 32' και τον Μπρέσκα στο 45', αλλά και τις δύο τις εξουδετέρωσε ο Μπουζάνης.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης και πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα και πιο πιεστικά, ωστόσο ο Άρης, που είχε προβλήματα με την κυκλοφορία της μπάλας, έχασε την καλύτερη ευκαιρία: ήταν το 57', όταν από σέντρα του Ίμπε, ο Αγγελούδης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα  ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι επέμειναν, αύξησαν την πίεση και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 74': ο Μπρέσκα πάσαρε σε εκτέλεση κόρνερ στον Κατσίκη (που είχε μπει στο παιχνίδι 15 λεπτά πριν) ο οποίος σούταρε αδύναμα και είδε τη μπάλα να χτυπάει πρώτα στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα. Το λάθος βαραίνει τον Μπουζάνη που άργησε χαρακτηριστικά να πέσει στη δεξιά του γωνία.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης προσπάθησε να περάσει μπροστά, αλλά αδυνατούσε να οργανώσει επίθεση με αξιώσεις, με εξαίρεση ένα σουτ από καλή θέση του Αγκάνθο στις καθυστερήσεις που εξουδετέρωσε ο Γκίτκος. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και αν οι παίκτες του ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια, πιθανόν να "έβρισκαν" και ένα δεύτερο γκολ.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας (84' Πινδώνης), Ολίσε (58' Κατσίκης), Μπρέσκα, Καπετάνος, Ακόστα, Γκούρμα (64' Γιένγκα).

ΑΡΗΣ: Μπουζάνης, Καραγκούνης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Τσουμάνης, Τριανταφυλλάκος, Έλσνερ, Σουνάς (67' Νταμαρλής), Ίμπε (60' Αγκάνθο), Καραγιάννης (72' Μανιάς), Αγγελούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...