Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Πρέμιερ Λιγκ: «Μάχη» μεταξύ δάσκαλου και μαθητή

Η Τότεναμ του Αντρέ Βίλας Μπόας υποδέχεται την Τσέλσι του παλιού του «δασκάλου» Ζοσέ Μουρίνιο στο ντέρμπι του Λονδίνου που ξεχωρίζει στην έκτη αγωνιστική της Premiership


160
160 (Photo credit: Wikipedia)
Κάποτε ήταν συνεργάτες, σήμερα θα είναι αντίπαλοι… Τότεναμ και Τσέλσι συγκρούονται για την έκτη αγωνιστική, αλλά τα φώτα θα πέσουν ΚΑΙ στους δύο πάγκους και τη μάχη μεταξύ του Αντρέ Βίλας Μπόας και του Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι «πετεινοί» μετρούν οκτώ νίκες σε εννιά επίσημα ματς φέτος και μοιράζονται την κορυφή με την Άρσεναλ. Όμως έχουν μόλις τρεις νίκες σε 42 ματς κόντρα στους «μπλε» από την ίδρυση της Premier League το 2012. Καπουέ και Καμπούλ θα είναι οι δύο απόντες για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στο -2 από την κορυφή, δεν υπολογίζει στον Φαν Χίνκελ που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ενώ αμφίβολος είναι ο Ραμίρες.

Η Άρσεναλ περιμένει στραβοπάτημα της Τότεναμ ώστε με νίκη επί της Σουόνσι να περάσει στην κορυφή, όμως το έργο της στο «Liberty Stadium» δεν θα είναι εύκολο. Καθόρλα, Ντιαμπί, Ποντόλσκι, Σανόγκο, Γουόλκοτ, Ροσίτσκι και Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν είναι εκτός μάχης, ενώ Ράμσεϊ και Φλαμινί αμφίβολοι για τους «κανονιέρηδες».

Η Μαν. Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ με την πίεση να αυξάνεται μετά τις ήττες από Λίβερπουλ και Σίτι, που την έχουν φέρει στο -5 από την κορυφή. Ο Ντέιβιντ Μόγες δεν υπολογίζει στον Φλέτσερ, αλλά επανέρχονται Φαν Πέρσι και Κλέβερλι.

Η Λίβερπουλ, που συμπλήρωσε τρία ματς (δύο στο πρωτάθλημα κι ένα στο Λιγκ Καπ) χωρίς νίκη, δοκιμάζεται στο «Στάδιο του Φωτός» απέναντι στη Σάντερλαντ. Ο Μπρένταν Ρότζερς καλωσορίζει στο πρωτάθλημα τον Σουάρες, που εξέτισε την ποινή του, αλλά δεν έχει στη διάθεσή του τους Κουτίνιο, Άγκερ, Τζόνσον και Σισοκό.

Αναλυτικά η έκτη αγωνιστική:

Σάββατο 28/9 (17:00)

Τότεναμ-Τσέλσι (14:45)
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι
Φούλαμ-Κάρντιφ
Χαλ-Γουέστ Χαμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Μπρομ
Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας
Σουόνσι-Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 29/9

Στόουκ-Νόριτς (15:30)
Σάντερλαντ-Λίβερπουλ (18:00)

Δευτέρα 30/9

Έβερτον-Νιουκάστλ (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (7η)

Σάββατο 5/10 (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον (14:45)
Κάρντιφ-Νιούκαστλ
Φούλαμ-Στόουκ
Χαλ-Άστον Βίλα
Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας
Σάντερλαντ-Μαν. Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή 6/10

Νόριτς-Τσέλσι (15:30)
Σαουθάμπτον-Σουόνσι (15:30)
Τότεναμ-Γουέστ Χαμ (18:00)
Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ (18:00).

Πηγή: sport-fm.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...