Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Πιερικός - Καλλονή 1-2

Το γκολ του Εμάνουελ Περόνε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στην Καλλονή τη νίκη επί του Πιερικού με 2-1 και κατ' επέκταση τη... μισή πρόκριση στη φάση των "16" του κυπέλλου Ελλάδας.


Η Καλλονή είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά και στο 24' ο Γκάσιτς με δυνατή κεφαλιά (μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γάλα) άνοιξε το σκορ. Εν συνεχεία, πάντως, ο Πιερικός πίεσε, έχασε καλή ευκαιρία στο 26ο λεπτό (ο Άντριου Χογκ απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ) και στο 34ο λεπτό ισοφάρισε με κεφαλιά του Παύλου Καθάριου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, ο οποίος τιμήθηκε πριν τη σέντρα από τη διοίκηση των γηπεδούχων, ήταν ελαφρώς καλύτερη και έχασε πέναλτι με τον Εμάνουελ Περόνε στο 65ο λεπτό (απέκρουσε ο Πατσογιώργος). Όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα παραμείνει, αφού ο γκολκίπερ του Πιερικού σταμάτησε το δυνατό σουτ του Ανέστη Αγρίτη στο 90', όμως, ο Περόνε εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις

Πιερικός: Πατσογιώργος, Νίκου, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Ν. Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Παπατόλιος, Κέρι, Γ. Ιορδανίδης, Μανίκας (69' Ελευθεριάδης), Καθάριος.

Καλλονή: Χογκ, Κριπιντίρης, Γκάσιτς, Λαμπρόπουλος, Γάλας, Σιλιγαρδάκης, Φαρία (85' Βαλλιός), Βλαστέλλης, Ντος Σάντος (46' Αγρίτης), Χουανλού (72' Λίμα), Περόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...