Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Διέξοδο στους ανέργους προσφέρει η ΑΕΚ

Στις 2 Οκτωβρίου η επίσημη παρουσίαση της μελέτης για καινούργιο γήπεδο της Ενωσης στο δημοτικό συμβούλιο της Ν.Φιλαδέλφειας


Πολύ κοντά στον αρχικό στόχο της, που είναι η πώληση άνω των 10.000 εισιτηρίων διαρκείας, βρίσκεται φέτος η ΑΕΚ, χάρη στη διάθεση καρτών που κοστίζουν μόνο 30 ευρώ, και προορίζονται αποκλειστικώς για φιλάθλους που έχουν φύλλο ανεργίας του ΟΑΕΔ. 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημέρωσε τη δήμαρχο και τους αντιδημάρχους Νέας Φιλαδέλφειας για το γήπεδο που σκοπεύει να κατασκευάσει στη θέση που βρισκόταν, μέχρι το 2004, το στάδιο «Ν.Γκούμας», και στις 2 Οκτωβρίου θα κάνει την επίσημη παρουσίαση της αρχιτεκτονικής μελέτης στο δημοτικό συμβούλιο, με σκοπό να πάρει την έγκρισή του, και να προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή του.

Στο νέο γήπεδο, άλλωστε, στηρίζεται όλο το σχέδιο αναγέννησης της ΑΕΚ από τον κ.Μελισσανίδη, όπως εξήγησε τη Δευτέρα (23/9) στη δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας, Εφη Αποστολάκη, και τους τέσσερις αντιδημάρχους που τον επισκέφτηκαν στα γραφεία του, στον Πειραιά. Παρών ήταν και ο αρχιτέκτονας, Θανάσης Κυρατσού, που έχει αναλάβει τη σχετική μελέτη, την οποία θα παρουσιάσει στο σύνολο του δημοτικού συμβουλίου την άλλη Τετάρτη (2/10).

Δύο μέρες νωρίτερα (30/9), λήγει η προθεσμία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν προβλεφθεί για τους ανέργους, και κοστίζουν μόνο 30 ευρώ. Κατά την πρώτη μέρα της πώλησής τους, σχηματίστηκε ουρά φιλάθλων στα γραφεία της ΑΕΚ (λειτουργούν καθημερινά από τις 09.30 έως τις 17.30), γεγονός που κάνει τη διοίκηση του συλλόγου να πιστεύει ότι σύντομα θα σπάσει το φράγμα των 10.000 διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Τα φθηνά εισιτήρια αφορούν στις θύρες 3, 5, 13 και 1-35 του ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...