Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδος: Ημέρα 2η

Η δεύτερη "δόση" του Κυπέλλου Ελλάδος στο πλαίσιο του 2ου γύρου, πραγματοποιείται σήμερα(26/09), με τις ομάδες της Football League και της Superleague να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στον θεσμό των εκπλήξεων, με απώτερο σκοπό την διασφάλιση ενός σκορ πρόκρισης.
Συνοπτικά τα σημερινά παιχνίδια:
Καλλιθέα-ΌΦΗ   (15:30-OTEsport2)
Κέρκυρα-Παναιτωλικός   (15:30OTEsport5)
Πιερικός-Καλλονή     (15:30-OTEsport4)
Ηρακλής-Ξάνθη    (15:30-OTEsport3)
Ολυμπιακός Βόλου-Άρης    (18:00-OTEsport4)
Φωστήρας-Ατρόμητος    (18:00-OTEsport5)
ΠΑΟΚ-Αν.Καρδίτσας    (20:30-OTEsport4)
Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης    (20:30-OTEsport5)
Ας δούμε τα τελευταία νέα των ομάδων, πριν απο τη σέντρα της δεύτερης δόσης του κυπέλλου:
Καλλιθέα-Όφη(15:30-OTESport2)
Ολοκληρώθηκε προετοιμασία της Καλλιθέας για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.
Μοναδικό πρόβλημα για τον Κριστόφ Βαζέχα είναι ο ο Ρουσάκης, ο οποίος αισθάνθηκε μια μικροενόχληση και προφυλάχτηκε, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
Στην 20μελή αποστολή συμμετέχουν οι: Ατματσίδης, Μβέλε, Γκαλάν, Φορκάδα, Δημητρίου, Θεολόγου, Καλαμιώτης, Καραλής, Κατσικογιάννης, Κατσούλης, Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Παγώνης, Ποζίδης, Σταύρου, Φαγιέ, Φερέιρα, Ντιέγκο Τόρες, Χαϊκάλης και Χριστοφιλέας.
Από την άλλη, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή που θα «πετάξει» για την Αθήνα, χωρίς να υπολογίζει στον τραυματία Γκαλέτι, τον ανέτοιμο Μακουκούλα, τον τιμωρημένο Ζβασίγια αλλά και τους Μπούρμπο, Βερόν, Μακρή, Αγριμάκη, Βιτώρο, Κυζιρίδη, Μπανούση και τον Γιαγκιόζη που μετέχει στην Εθνική.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή είναι οι: Δαμιανάκης, Στάθης, Δασκαλάκης, Μονιάκης, Ζε, Ζόρο, Κάλαϊτζιτς,Κουτσιανικούλης, Φαζός, Μιλιάζες, Φραγκουλάκης, Νιμανί, Όγιος, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος, Τριποτσέρης, Φερναντέζ, Παπάζογλου και Ροβίθης.
Παράλληλα, η διοίκηση της Καλλιθέας καλεί τον φίλαθλο κόσμο να έρθει αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας στις 15:30 για να στηρίξει και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στο θεσμό του Κυπέλλου.
Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι τα εκδοτήρια στο Δημοτικό Στάδιο θα λειτουργήσουν 2 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Επίσης οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Θύρα 2 του γηπέδου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ? για τις Θύρες 1 & 2 και 5 ? για την Θύρα 3.
Κέρκυρα-Παναιτωλικός(15:30OTESport5)
Χωρίς τους Γκόλια, Θεοδωρίδη, Ιωάννου, Καλί αλλά με τον Πόι ταξίδεψε ο Παναιτωλικός για την Κέρκυρα.
Η αποστολή του Παναιτωλικού, η οποία θα αναχωρήσει μετά την αυριανή (25/09, 11:00) προπόνηση για την Κέρκυρα, αποτελείται από τους: Άσκες, Μπελόν, Γοδόι, Πόι, Δάρλα, Καλογέρη, Κούσα, Κουτσοσπύρο, Μελισσά, Μεταξούλη, Μπακάκη, Μύγα, Παπουτσογιαννόπουλο, Πασά, Σμίλτο, Σφακιανάκη, Μουμίν, Στεφανάκο και Τακίδη.
Με τον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ να έχει δικαίωμα συμμετοχής η Κέρκυρα υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ΕΑΚΚ.
Οι Φαίακες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς νέα προβλήματα, εκτός από τους ανέτοιμους Κρητικό και Παππά.
Οι επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου για την αποστολή είναι οι: Βρονταράς, Κουτζαβασίλης, Αρμένης, Βενέτης, Καραγιαννίδης, Γκόμεζ, Ναγιάρ, Ζορμπάς, Κόντος, Καραδέμητρος, Παρασκευαϊδης, Ανδρεόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γυφοκώστας, Κουτσόπουλος, Σουάνης, Βλάχος, Μπαλντοβαλίεφ, Σίμιτς και Ραπτάκης.
Πιερικός-Καλλονή(15:30-OTESport4)
Με ανανέωση» ταξιδεύει για Κατερίνη η Καλλονή.
Ο τεχνικός της ομάδας της Μυτιλήνης, Γιάννης Μαντζουράκης, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής, αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να πάρουν ανάσες, καθώς παρατηρήθηκε κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες.
Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμεινε ο Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Καζάκης, ο τιμωρημένος Αναστασιάδης και ο τραυματίας Γκαρσία.
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Χογκ, Μάππας, Λεάντρο Πίντο, Γκάσιτς, Κριπιντίρης, Βαλιός, Γάλας, Λαμπρόπουλος, Φαρία, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλλης, Ντος Σάντος, Κάλφας, Αγρίτης, Χουανλού, Περόνε, Ντάμπος, Λίμα.
Την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλονή ολοκλήρωσε ο Πιερικός.
Ο Γιώργος Φοιρός αντιμετωπίζει μόνο δύο προβλήματα, καθώς οι Μπρίτο και Αθανασίου προέρχονται από τραυματισμό και κρίθηκαν ανέτοιμοι.
Στη 19μελή αποστολή των «μελανόλευκων» συμμετέχουν οι: Πατσιογιώργος, Παπατολίκας, Ν. Ιορδανίδης, Νίκου, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Ντόικιτς, Χ. Καρτσαμπάς, Αποστολίδης, Σερέτης, Ίτσιος, Παπατόλιος, Νικολίτσης, Κέρι, Γ. Ιορδανίδης, Καθάριος, Ελευθεριάδης, Στεφανίδης και Μανίκας.
Ηρακλής-Ξάνθη(15:30-OTESport3)
Σε πλήρη ετοιμότητα και αποφασισμένη για την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση, είναι η ομάδα του Ηρακλή για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη.
Ο τεχνικός του «γηραιού» Σίνισα Γκόγκιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και η προπόνηση της Τρίτης (24/09) που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας κύλισε σε νορμάλ ρυθμού χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Αυτούς που δεν υπολογίζει εδώ και καιρό ο 50χρονος τεχνικός είναι ο Παπαστεριανός και Μπριλάκης που είναι τιμωρημένοι από το παιχνίδι με τον Τύρναβο.
Από την άλλη ο νέος Γερμανός προπονητής της Ξάνθης άφησε εκτός αποστολής τους Κυριακίδη, Ντιέ, Μαρίν και Μπαρέττα, ενώ αντίθετα, συμπεριέλαβε τους Ζαρόπουλο και Τριάδη.
Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (25/9) ο 53χρονος κόουτς ανακοίνωσε την αποστολή της Ξάνθης, η οποία αποτελείται από τους:
Τσέμα, Ζαρόπουλο, Παΐτο, Βάλλα, Γούτα, Μπαξεβανίδη, Μπέρτο, Σολάρι, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκη, Φλίσκα, Τριάδη, Κάλβο, Σολτάνι, Ράνο, Μάνταλο, Σουάρεζ, Χοσέμι.
Ολυμπιακός Βόλου-Άρης(18:00-OTESport4)
Πάνοπλος είναι ο Ολυμπιακός Βόλου ενόψει του αγώνα με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Γιώργος Βαζάκας δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα και θέλει να ξεκινήσει θετικά τις επίσημες υποχρεώσεις της η ομάδα. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Πόνσε, Γεωργίου και οι ανέτοιμοι Ζέρης, Μπουένγκο και Ντινόπουλος.
Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» συμμετέχουν οι: Γκίτκος, Σταυράκης, Καρράς, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Κόμνος, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κωστούλας, Παπανικόλας, Ρόκας, Ολίσε, Πινδώνης, Κατσιαρός, Καπετάνος,Μπρέσκα, Δεινόπαπας, Ακόστα, Γενγκά, Γκούρμα και Γκέσιος.
Εκτός αποστολής του Άρη για τον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης (26/9) με τον Ολυμπιακό στον Βόλο έμεινε ο Ανδρέας Τάτος.
Ο διεθνής μέσος των «κίτρινων» ανέβασε πυρετό την Τετάρτη (25/9) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει το «παρών» στην προπόνηση, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.
Παράλληλα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Ουντότζι, Σταυρόπουλος, Κύργιας, Παπαδόπουλος ρένια και Αντωνιάδης, ενώ αντίθετα για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Νταβίντ Αγκάνθο, ενώ κανονικά παρόντες είναι και οι Πουλίδο και Αγγελούδης που υπέφεραν από μικροπροβλήματα από το ματς με την Skoda Ξάνθη.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν οι: Αγκάνθο, Έλσνερ, Ίμπε, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Kαραγκούνης, Κοτσαρίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Τσουμάνης, Ψυχογιός.
Φωστήρας-Ατρόμητος(18:00-OTESport5)
Με πέντε απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση του Κυπέλλου απέναντι στον Φωστήρα.
Ο Γιώργος Παράσχος για το σημαντικό αυτό παιχνίδι, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ναπολεόνι, Τσενάμο, ΜΠάλλα, Γιαννούλη και Τζαμάλ που έμειναν εκτός αποστολής.
Συγκεκριμένα στην αποστολή του Ατρόμητου βρίσκονται οι: Σηφάκης, Μπάρκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Καλλέργης, Φάμπιο, Γρομητσάρης, Γεωργίου.
ΠΑΟΚ-Αν.Καρδίτσας(20:30-OTESport4)
Έτοιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου είναι ο ΠΑΟΚ όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Ο Χουμπ Στέφενς θα παρατάξει εντελώς διαφορετική ενδεκάδα, καθώς έχει πάρει πολλά νέα πρόσωπα. Μετά το τέλος τη προπόνησης, ο Ολλανδός ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα.

Σε αυτή συμμετέχουν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, Λόπεθ, Τζανδάρης, Γκαρσία, Λόρενς, Νίνης, Ολίσε, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Νέτσιντ, Κιόσες, Πόζογλου και Παπαδόπουλος.
Απο την άλλη, ιστορικής σημασίας είναι το παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας.
Οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για το καλύτερο, ενώ ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του. Ηδη η αποστολή της Αναγέννησης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ την απαρτίζουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Σιάραβας, Αναστασίου, Ρόβας, Μίχος, Κουκούλης, Γκουγκούδης, Οικονόμου, Τζάνης, Δημόπουλος, Χατζηρίζος, Γήττας, Μπιτέλης, Φλιούκας, Γεωργακόπουλος, Καραχάλιος, Κοντός, Μπουντούρης, Χλωρός, Κρανιώτης και Μπουσινάκης.
Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης(20:30-OTESport5)
Χωρίς νέα προβλήματα ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους Θέρα και Γιακουμάκη, ενώ από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα.
Στην αποστολή των Χανιωτών συμμετέχουν οι: Αγκιλέρα, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζουμπουλάκης, Ιντζίδης, Κατάι, Κοκκαλάς, Μοράλ, Μπέλιτς, Μπεριάν, Ναζλίδης, Περιστερίδης, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπης, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα και Φερνάντες.
Με το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα τις πέντε πρώτες αγωνιστικές να μην είναι καθόλου καλό, είναι λογικό στον Απόλλωνα να σκέφτονται περισσότερο την συνέχεια στην Σούπερ Λίγκα και το Κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό στη Ριζούπολη, από το Κύπελλο και το ματς της Πέμπτης με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.
Σε καμία περίπτωση η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη δεν θα πάει στα Χανιά για να χάσει, όμως ο έμπειρος προπονητής προτίμησε να αφήσει πέντε παίκτες εκτός για να τους ξεκουράσει.
Την αποστολή την αποτελούν οι: Γουμάγιας, Αθανασίου, Αργυρόπουλος, Δημογιάννης, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Ζουέλα, Τσεμπερίδης, Κόρμπος, Άλβαρεζ, Τσοκάνης, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Μίνγκας, Μπλάζεκ, Μπέντας και Σιγάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...