Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ηρακλής- Ξάνθη 1-0

Με γκολ του Ζαχόρα στο 87' ο Ηρακλής νίκησε 1-0 την Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους "16" του Κυπέλλου. Ατυχές ντεμπούτο Μάουρερ στον πάγκο των ακριτών.


Ο Ηρακλής είχε μεν τον ενθουσιασμό αλλά η Ξάνθη την ποιότητα γι' αυτό άλλωστε και δημιούργησε τις περισσότερες καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Η ομάδα του Μάουρερ βρήκε σοβαρό κίνητρο για την αναμέτρηση και έπαιξε καλά χωρίς όμως ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει. Η κορυφαία ευκαιρία ήταν το δοκάρι του Μάνταλου στο 58'.

Οι γηπεδούχοι πήραν θάρρος από το γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν μπορούσε να βρει δίχτυα και έσπευσαν να πιέσουν, ιδιαίτερα στο τελευταίο τέταρτο. Η πίεσή τους αυτή απέδωσε καρπούς καθώς στο 87' ο Ζαχόρα βρέθηκε στην πορεία της μπάλας από σουτ συμπαίκτη του και με έξοχη κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-0.

Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κοντέων (39' λ.τ Κραγιόπουλος), Σαββίδης, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαχόρα, Ματσούκας (60' Ονουάτσι), Κυριάκος, Γιάρολιμ (54' Τσιλιανίδης).

Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Ζαρόπουλος, Βασιλακάκης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γούτας, Πάιτο, Χοσέμι (46' Βάλλας), Εστράδα, Μάνταλος, Σολτάνι (65' Τριάδης), Σολάρι (71' Ράνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...