Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Φιγκερόα: «Οφείλουμε να προχωρήσουμε σεμνά, ταπεινά»

Ο Αργεντινός επιθετικός του Παναθηναϊκού μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε για τη νέα επιτυχία και χαρακτήρισε καλύτερο το γκολ του Μπεργκ


Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα είναι το ίνδαλμα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Με τον Εργοτέλη έδωσε πνοή στην ομάδα, με τον Αστέρα χάρισε τη νίκη, με ένα γκολ που φανερώνει ποιότητα. 

Ο Αργεντινός μετά το ματς μίλησε για τη νέα επιτυχία και χαρακτήρισε καλύτερο το γκολ του Μπεργκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Κάναμε καλό παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Να πατάμε στη γη, γιατί έχουμε τώρα τον ΠΑΟΚ. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Παίξαμε καλά κι ελπίζουμε να είναι έναυσμα η νίκη για καλύτερη συνέχεια. Οφείλουμε να προχωρήσουμε σεμνά, ταπεινά». Για το ποιο γκολ θεωρεί καλύτερο: «Και τα τρία ήταν υπέροχα. Το δικό μου μάλλον είναι στην τρίτη θέση. Του Μπεργκ ήταν σπουδαίο. Με τον τρόπο που κοντρολάρει, κάνει μισή στροφή στο σώμα του κι εκτελεί. Το δικό μου κλείδωσε τη νίκη. Αν σταματούσα πάντως την μπάλα ίσως να έχανα την ευκαιρία γι' αυτό σκέφτηκα με μία επαφή να δοκιμάσω να σκοράρω».

Για τις διαφορές με την περσινή ομάδα: «Πολλές διαφορές σε επίπεδο παικτών και σε τεχνικό τιμ. Δεν γνώριζα τον προπονητή, ενώ ορισμένα παιδιά τα ήξερα μόνο από τις ακαδημίες. Ο προπονητής προσπαθεί να μας περάσει να παίζουμε όλοι αμυντικά κι όταν ανακτούμε την μπάλα όλοι μαζί να αντεπιτεθούμε». Για τον ίδιο: «Εκανα προπόνηση με γυμναστή στην Αργεντινή με προοπτική ότι θα ερχόμουν στην Ελλάδα. Ο προπονητής μου θα κρίνει πότε θα είμαι στην καλύτερη κατάσταση για να παίξω». Για την κόντρα με Ολυμπιακό και Σαβιόλα: «Θα είναι σημαντικό όταν έρθει η ώρα να υποδεχθούμε έναν δυνατό αντίπαλο με τον κόσμο μας, ωστόσο, προέχει ο ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...