Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Νίνης: «Παίζω όπου θέλει ο προπονητής»

Ακόμα και αμυντικό χαφ μπορεί να παίξει ο Σωτήρης Νίνης, εφόσον του ζητηθεί, αφού το μόνο που τον νοιάζει είναι να αγωνίζεται! 

   
Ναι μεν είναι μεσοεπιθετικός, αλλά αν του δοθεί οδηγία να παίξει αμυντικός μέσος, θα το κάνει, όπως τόνισε ο Σωτήρης Νίνης. 

Ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο προσεχές ματς του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, ενώ μίλησε και για τον Πάμπλο Γκαρσία.

«Είτε αμυντικό χαφ, είτε επιθετικό με χρησιμοποιεί ο προπονητής δεν με ενδιαφέρει, αυτό που με νοιάζει είναι να αγωνίζομαι», είπε ο Έλληνας διεθνής και συνέχισε μιλώντας για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: « Είναι ένα πολύ δύσκολο μας σε μια από τις πιο σκληρές έδρες του πρωταθλήματος. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι για να νικήσουμε. Πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Σωτήρης Νίνης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει ρόστερ αντάξιο των προσδοκιών και των απαιτήσεων σε Ελλάδα κι Ευρώπη, ενώ για τον Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε: «Είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, πολύ ισχυρή προσωπικότητα, ο κόσμος τον αγαπά και βοηθάει όλους τους συμπαίκτες του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...