Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Τι γίνεται με «Παπασταθό», Τζαβέλλα

Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Γιώργος Τζαβέλλας των Μίλαν και Άϊντραχτ Φρανκφούρτης αντίστοιχα είναι δύο ποδοσφαιριστές που εξακολουθούν να απασχολούν τον Ολυμπιακό. Το katimagiko.gr αναλύει το τι συμβαίνει με τις περιπτώσεις των δύο διεθνών Ελλήνων παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Απομακρύνονται όπως όλα δείχνουν οι περιπτώσεις των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Γιώργου Τζαβέλλα για τον Θρύλο. Ο μεν Παπασταθόπουλος έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη και δεν θέλει να πάει στην Τζένοα. Ο ίδιος σκέφτεται ομάδες τύπου Ρόμα και Λιόν για να συνεχίσει την καριέρα του καθώς η Μίλαν τον έχει εκτός των πλάνων της.

Ο δε Τζαβέλλας είναι πιο διαλλακτικός, ωστόσο και αυτός... ψηφίζει εξωτερικό. Ο ίδιος θα προτιμούσε μία γερμανική ομάδα πάντως. Όπως και να το κάνουμε η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι τέτοια που να πείθει τους Έλληνες διεθνείς που παίζουν στο εξωτερικό να γυρίζουν πίσω. Εξάλλου είδαν τι έγινε στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, του οποίου οι εικόνες έκαναν τον γύρο της Ευρώπης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...