Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Παναθηναϊκός: Τα λέμε από Δευτέρα

Η επαφή της διοικούσας ουδέποτε έγινε την Παρασκευή και το θέμα του τεχνικού διευθυντή συνεχίζει να καθυστερεί χαρακτηριστικά.

Η πληροφόρηση που υπήρχε την Πέμπτη το βράδυ σχετικά με το θέμα του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό έλεγε πως μετά τις επαφές που είχε ο Δημήτρης Γόντικας με όλους τους υποψήφιους, την Παρασκευή θα τα έλεγε με τον Αδαμάντιο Πολέμη και τον Γιώργο Νίκα, προκειμένου να αποφασίσουν οριστικά ποια περίπτωση θα προκρίνουν. Κάτι όμως που τελικά δεν έγινε...

Πλέον έχουμε φτάσει κοντά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και το μοναδικό πράγμα που έχει υλοποιηθεί αναφορικά με τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι το θέμα του προπονητή, με την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Το αμέσως επόμενο, που ήταν αυτό του αντικαταστάτη του Κάρλος Φρέιτας έχει μείνει «παγωμένο» μετά και το... ναυάγιο της περίπτωσης Ζήσης Βρύζα.

Όπως όλα δείχνουν, πλέον πάμε για το γνωστό «από Δευτέρα», κάτι που σημαίνει οτι θα περάσει έτσι ακόμη ένα διήμερο, χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη. Και όλα αυτά όταν η ομάδα θα πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να μονταριστεί για να παρουσιαστεί απολύτως έτοιμη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...