Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Νεαρός Αργεντινός χτύπησε στο κεφάλι τον Leo Messi! (video)

Barcelona's Lionel Messi was voted as man of t...Image via Wikipedia


Ο Leo Messi χαίρει εκτίμησης και σεβασμού σε όλο τον πλανήτη, εκτός ίσως από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Rosario της Αργεντινής, όπου δέχθηκε πισώπλατο χτύπημα στο κεφάλι από έναν έφηβο, λόγω οπαδικής αντιπαλότητας!
Ο σταρ της Barcelona είχε μόλις γευματίσει στο εστιατόριο «El Club De La Milanesa» μαζί με δύο φίλους του και χωρίς να συνοδεύεται από σωματοφύλακες, όταν κατά την έξοδό του έγινε αντιληπτός από μια παρέα μαθητών και από περαστικούς. Δεν αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφα και να βγάλει φωτογραφίες με το συγκεντρωμένο πλήθος, αλλά ένας από τους νεαρούς βρήκε την ευκαιρία να τον χτυπήσει από πίσω στο κεφάλι, λέγοντας ότι είναι οπαδός της τοπικής Rosario Central, παραδοσιακής αντιπάλου της Newell’s Old Βoys, στην οποία είχε θητεύσει ο Messi στα νιάτα του και δηλώνει ακόμα και σήμερα υποστηρικτής της.
Ο 15χρονος δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ οι ίδιοι οι συμμαθητές του άρχισαν να του φωνάζουν για την άστοχη ενέργειά του, ενώ ο Leo Messi κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, αλλά και με την ενόχληση να είναι εμφανής στο πρόσωπό του.
Λίγο αργότερα, πάντως, ο Αργεντινός σταρ έδειξε ανωτερότητα και προσπάθησε να υποβαθμίσει το συμβάν, υποστηρίζοντας ότι «ούτε καν με ακούμπησα, δεν συνέβη τίποτε. Μου είπαν ότι κάτι έγινε, αλλά εκείνη την ώρα εγώ δεν κατάλαβα κάτι», αν και η τηλεοπτική εικόνα δείχνει άλλα…


Δείτε το ρεπορτάζ καναλιού της Αργεντινής για την επίθεση σε βάρος του Leo Messi:

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...