Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΦΗ-Αρης 0-1

Τρεις μήνες έπρεπε να περιμένουν οι φίλοι του Αρη για να πανηγυρίσουν την πρώτη φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα, με 1-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Οι «κίτρινοι» αγνοούσαν την έννοια της επιτυχίας από το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς σε επτά παιχνίδια μετρούσαν τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ο ερχομός όπως του Πολωνού τεχνικού Μίχαλ Πρόμπιερζ φαίνεται τώρα να αλλάζει τα δεδομένα.

Μέσα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και κόντρα σε μια ομάδα, που έχει κάνει τη ζημιά σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο Αρης σήκωσε το ανάστημά του και πήρε το τρίποντο της νίκης.

Οι Κρητικοί μπορεί να μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και να απείλησαν πρώτοι με τους Μάντζιο και Σουμπίνιο την εστία των αντιπάλων τους, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ. Το γκολ πέτυχε με κεφαλιά ο Γιαννιώτας στο 31ο λεπτό μετά από γλυκιά σέντρα του Ούμπιντες.

Το προβάδισμα του Αρη πείσμωσε τους Κρητικούς, που αύξησαν την πίεσή του στη συνέχεια του παιχνιδιού, αν και οι «κίτρινοι» δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να αντεπεξέλθουν σε αυτή.

Οι προσπάθειες του ΟΦΗ για την ισοφάριση εντάθηκαν ακόμα περισσότερο στην επανάληψη και δεν έλειψαν και τα πολλά νεύρα, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το παιχνίδι με εννέα, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη των Μάντζιου (για θέατρο) και Ταυλαρίδη (σκληρό φάουλ).

                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...