Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Λύθηκε η παρεξήγηση και μένει στον Ατρόμητο ο Δώνης

Με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο θα συνεχίσει ο Ατρόμητος. Ο 42χρονος προπονητής συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή των Περιστεριωτών, Γιάννη Αγγελόπουλου και εξέφρασε το παράπονό του που τον έφερε ένα βήμα από την έξοδο. Δήλωσε ενοχλημένος από την παρουσία του προέδρου, Γιώργου Σπανού, στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με τη Skoda Ξάνθη και ζήτησε να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι. Έλαβε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε και η παρεξήγηση λύθηκε.

Είχε προηγηθεί το ξέσπασμα του Δώνη μετά την ήττα από τη Skoda Ξάνθη (3-0) στα Πηγάδια. Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι υπάρχουν πράγματα που τον ενοχλούν και θέλει να σκεφτεί το μέλλον της καριέρας του. Αργότερα, συγκέντρωσε τους παίκτες του για κάτι που θύμισε αποχαιρετιστήρια ομιλία. Ωστόσο, η διοίκηση έκανε ένα βήμα πίσω και εκείνος έβαλε νερό στο κρασί του.

Μετά τη λύση της παρεξήγησης, ο Δώνης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: “Σε ένα απόλυτα υγιές περιβάλλον σαν και αυτό του Ατρόμητου, πάντα υπάρχουν εντάσεις, διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Ωστόσο εκείνο που προέχει ό,τι και αν συμβαίνει είναι το συμφέρον της ομάδας μας και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να την πάμε εκεί που της αξίζει. Οι ήττες εμένα πάντα με θυμώνουν, με στενοχωρούν και με εκνευρίζουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...