Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Επιστροφή Καλόπουλου στη διαιτησία

Αθώο έκρινε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τον Δημήτρη Καλόπουλο, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ως εμπλεκόμενος στο κύκλωμα των «στημένων» αγώνων, και έτσι ο Μακεδόνας ρέφερι θα έχει δικαίωμα ξανά να διευθύνει παιχνίδια.

Συγκεκριμένα ο Καλόπουλος κατηγορήθηκε για δωροδοκία και δωροληψία για τη διαιτησία του στο περίφημο περσινό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη».

Το περασμένο καλοκαίρι η εισαγγελέας Πόπη Παπαδάκου του είχε ασκήσει ποινική δίωξη, καθώς το όνομά του βρισκόταν στις συνομιλίες, που είχε καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ.

Πάντως, από το περιβάλλον Καλόπουλου διαρρέεται, πως αυτό που θέλει είναι να διευθύνει δυο τρία επιπλέον ματς και στη συνέχεια να κρεμάσει οριστικά τη σφυρίχτρα του, όντας δικαιωμένος.

Από την ΚΕΔ αθώος κρίθηκε και ο Γεράσιμος Ντίτσος, διαιτητής που είχε προαχθεί φέτος στη Σούπερ Λίγκα, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε σφυρίξει καμία αναμέτρηση, καθώς είχε εμπλακεί το όνομά του στα «στημένα» σε ένα παιχνίδι της Ηλιούπολης.

Επίσης, επανατοποθετήθηκαν στους πίνακες της Football League ο διαιτητής Αλέξανδρος Δημητρόπουλος και οι βοηθοί διαιτητές Βέρρης και Κουτσουμπού.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...