Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Επιβεβαίωση από Βραζιλία για Ροναλντίνιο

Ronaldinho 11feb2007
Image via Wikipedia
H βραζιλιάνικη «globo.com» επιβεβαιώνει πως ο Ροναλντίνιο έχει δεχτεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο!

«Βάση της συμφωνίας, ο Ροναλντίνιο θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2014 και θα πάρει 30 εκατ. ευρώ. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Φλαμένγκο μέχρι το 2014 και μάλιστα υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του βάση της οποίας για να πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού πρέπει να πάρει 400 εκατ. ρεάλ (167.100 εκατ. ευρώ).

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα υποστηρίζει πως ο «Ρόνι» όντως έχει δεχτεί προτάσεις από το εξωτερικό και πως η «Φλα» είναι ενημερωμένη γι' αυτό. Η μία μόνο είναι από τον Παναθηναϊκό. Οι άλλες δύο είναι από την πρώην του ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν (σ.σ που ανήκει σε επενδυτές από το Κατάρ) και η άλλη από ομάδα της Κίνας.

Πλην όμως η «globo.com» τονίζει πως η Φλαμένγκο θα απορρίψει τις προτάσεις εάν τα βρει με την εταιρία που έχει αναλάβει το αθλητικό της μάρκετινγκ. Οι δύο πλευρές έχουν ραντεβού την επόμενη Τετάρτη. Το ραντεβού αυτό θα έχει τεράστια σημασία καθώς η Φλαμένγκο χρωστάει στον παίκτη μισθούς τριών μηνών, με το ποσό να υπολογίζεται στα 2 εκατ. ρεάλ (800.000). Παράγοντες της Φλαμένγκο θα συναντηθούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο με τον μάνατζερ και αδερφό του παίκτη Ρομπέρτο Ασίς, για να τα βρουν.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...