Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

BINTEO: Η βελτιωμένη Porsche 911 Carrera Cabriolet

Porsche 911 Carrera Cabriolet
Image via Wikipedia
Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση των 911 Carrera και 911 Carrera S coupe, οι άνθρωποι της Porsche παρουσίασαν σήμερα τις ανοιχτές εκδόσεις του σπορ μοντέλου. Όπως ο πρόγονός της, έτσι και η νέα Cabriolet έχει πάνινη οροφή.
Το πιο βασικό χαρακτηριστικό της καινούριας ωστόσο είναι η χρήση ελαφρών υλικών, όπως αλουμίνιο και μαγνήσιο (στο πλαίσιο της οροφής), που μειώνουν σημαντικά το συνολικό βάρος προς όφελος των επιδόσεων και της κατανάλωσης.
Η 911 Carrera Cabriolet θα διατίθεται με κινητήρα 3,4 lt συνολικής απόδοσης 350 PS. Η 911 Carrera S Cabriolet φορά κινητήρα 3,8 lt με ισχύ 400 PS. Και τα δύο σύνολα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο επτά σχέσεων και προαιρετικά με το γνωστό ημιαυτόματο κιβώτιο Doppelkupplungsgetriebe (PDK).
Οι Γερμανοί υποστηρίζουν ότι η οδική συμπεριφορά είναι βελτιωμένη, κυρίως λόγω του αυξημένου μεταξονίου, των μεγαλύτερων μετατροχίων και του νέου συστήματος διεύθυνσης με ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση.
Το λανσάρισμα της νέας 911 Carrera Cabriolet στην Γερμανία θα γίνει στις 3 Μαρτίου με τιμές που ξεκινούν από 100.532 ευρώ για την Carrera κι από 114.931 ευρώ για την Carrera S.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...