Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Formula 1: Γέλασε τελευταίος o Μαρκ Γουέμπερ...

Mark Webber at the 2008 Canadian Grand Prix.
Image via Wikipedia
Συναρπαστικός ήταν ο τελευταίος αγώνας του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, αποζημιώνοντας του φίλους του αθλήματος. Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Μαρκ Γουέμπερ που έπρεπε να περιμένει μέχρι το τέλος για να γευτεί την χαρά της νίκης.

Ο Αυστραλός πιλότος της Reb Bull ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στην πίστα του Ιντερλάγκος, νίκη που ήταν ο πρώτη και μοναδική φέτος. Μάλιστα ο 35χρονος οδηγός είχε να κερδίσει από πέρυσι στο Ουγγρικό GP.
Πέραν του Γουέμπερ που ήταν ενθουσιασμένος και πανηγύρισε εύκολα την επίδοσή του, ευχαριστημένη ήταν και η Red Bull που ολοκλήρωσε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο καθώς είδε τα μονοθέσια της να κάνουν το 1-2. Και αυτό γιατί πίσω από τον Αυστραλό τερμάτισε ο φετινός Παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο νεαρός Γερμανός πιλότος κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, αν και από τον δωδέκατο γύρο είχε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτή ήταν η αιτία που τον έκανε να χάσει την πρωτοπορία στον αγώνα στον 30ό γύρο από τον teammate του Μαρκ Γουέμπερ.

Ο 24χρονος νεαρός έδειξε αρκετό πείσμα και αρκετές φορές στις οδηγίες της ομάδας του να «ηρεμήσει» και να μην πιέζει τον κινητήρα, ιδίως στις αλλαγές στην δεύτερη και τρίτη στροφή.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...